Excellentflex pagina inhoud

Medewerkers

Medewerkers

Sabine Falco – directeur

ExcellentFlex Onderwijs is door Jur en mij zelf gestart. Wij hebben dit bedrijf met elkaar in een paar jaar tijd uitgebouwd tot een volwaardig dienstverlener in arbeidsbemiddeling in het onderwijs in meerdere regio’s in Nederland. Daar zijn wij trots op! Het is leuk om te werken aan een mooi, gezellig en professioneel bedrijf, waar medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Samen met hen maken en houden wij scholen en leerkrachten graag tevreden. Ik ben zelf gedreven, resultaat- en doelgericht en een harde werker. ExcellentFlex Onderwijs maakt daarom een groot onderdeel uit van mijn leven! Ik kan echter ook genieten van mijn vrije tijd: dan doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en sport ik regelmatig.


Medewerkers

Jur Kosterbok – directeur

Ik kom uit een onderwijsgezin en ben als student begonnen met lesgeven in ICT vakken en bedrijfseconomie. Lesgeven heb ik tien jaar met veel plezier gedaan. Vele functies volgden waarna Sabine en ik zijn begonnen met het detacheren van leerkrachten voor het primair onderwijs, de leukste sector om voor te werken. En dat doen wij inmiddels niet meer alleen… Bij ExcellentFlex werken namelijk stuk voor stuk echte toppers, een ijzersterk team! Wanneer ik mijn kinderen naar school breng en er staat een bevlogen invalleerkracht van ExcellentFlex voor de klas, dan krijg ik een absolute kick. Onze eigen dienstverlening van zo dichtbij ervaren, is heel bijzonder.

Medewerkers

Miranda van der Klooster – regiomanager Noord-Holland, Utrecht en tijdelijk Overijssel en Flevoland

Als afgestudeerd orthopedagoog en tevens moeder draag ik het onderwijs een warm hart toe en geef ik als regiomanager bij ExcellentFlex graag mijn bijdrage aan de huidige uitdagingen binnen het onderwijs. Ik hou van de veelzijdigheid van mijn werk, ik ben empathisch, ondernemend en doel- en mensgericht. Daarom past het levensmotto ‘Waar een wil is, is een weg’ heel goed bij mij! 


Medewerkers

Pamela Moonen – regiomanager Noord-Holland en Utrecht

Wat mij als regiomanager bij ExcellentFlex een hoop voldoening, energie en een trots gevoel geeft? Dat is zeker de persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze leerkrachten, de kwaliteit waar wij voor staan en het maken van de juiste “match”. Als sociaal, betrokken en betrouwbare manager werk ik graag met leerkrachten en draag ik indirect bij aan de ontwikkeling van kinderen. In mijn vrije tijd reis ik graag, tennis ik en ga ik graag uit eten!


Medewerkers

Jesper Matser – recruiter Noord-Holland, Utrecht en Overijssel
Ik heb zelf in het verleden aan de PABO gestudeerd en volg de ontwikkelingen nog altijd. Als recruiter bij ExcellentFlex geeft het mij daarom erg veel voldoening om een bijdrage te kunnen leveren aan een sector die er echt toe doet, zeker in tijden van het leerkrachtentekort. Je kunt mij het beste omschrijven als vriendelijk, open en altijd in voor een praatje. In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals, houd ik van reizen en goed eten en doe ik aan volleybal!

Medewerkers

Jeroen Terpstra - regiomanager Haaglanden e.o., Brabant en Zeeland

Als regiomanager van Haaglanden e.o., Noord-Brabant en Zeeland vind ik het gaaf dat ik voor ExcellentFlex mijn kwaliteiten mag inzetten voor het vinden van de juiste match. Door zowel mijn ruime ervaring ‘binnen’, maar ook ‘voor’ het onderwijs, kan ik de wensen van iedereen op de juiste manier vertalen naar een win-winsituatie. Mensen om mij heen omschrijven mij als een enthousiaste, oprechte en originele kerel. Ik vind het leuk om mensen vooruit te helpen en denk altijd in kansen. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in de sportschool en op de tennisbaan en ben ik een liefhebber van techno.

Medewerkers

Maaike Kerkhoff-Koutstaal – regiomanager Rotterdam e.o.

Met mijn dertien jaar ervaring als groepsleerkracht weet ik als regiomanager bij ExcellentFlex heel goed wat er speelt op de werkvloer, waar leerkrachten tegenaan lopen en wat de verwachtingen van de scholen zijn. Als zorgzame, nauwkeurige en gemotiveerde manager krijg ik enorm veel voldoening van de perfecte match tussen scholen en leerkrachten. Buiten het werk om ben ik vaak te vinden op de tennisbaan en in de sportschool én ga ik graag in de winter op wintersport!


Medewerkers

Miranda Brussee – recruiter Rotterdam e.o.

Ik ben zelf een aantal jaar werkzaam geweest in de kinderopvang en ik heb de PABO gevolgd. Het werken met kinderen loopt daarom als een rode draad door mijn leven, zeker nu ik werkzaam ben als recruiter voor regio Rotterdam! Ik werk graag met mensen en het geeft mij voldoening als ik een (aankomend) juf of meester een fijne werkplek kan geven en een klas een fijne leerkracht. Ik ben creatief, spontaan, een bezige bij en een mensen mens. Verder ontdek ik graag nieuwe plekken op de wereld en houd ik van gezellig samenkomen met vrienden, skiën en lezen.

Medewerkers

Maran de Vroom - Henneberke - Business Manager Kinderopvang

Het is een roeping, denk ik, om als leidster in de dagopvang te werken: het is een zware baan en je hebt veel verantwoordelijkheden. Aan mij de mooie taak om de juiste mensen met elkaar te kunnen verbinden en zo alle kinderen en medewerkers in de verschillende opvanglocaties een veilige en prettige omgeving te bieden! Doordat mijn beide kinderen op een crèche hebben gezeten, voel ik mij zeer betrokken bij deze doelgroep en hun leidsters. In mijn vrije tijd sport, dans en fotografeer ik graag. Mijn levensmotto? Pluk de dag, maak er wat van en geef niet op!

Medewerkers

Michel Wiebering - regiomanager kinderopvang

Het leukste aan mijn baan is de afwisseling die deze biedt. Als regiomanager van de kinderopvang houd ik intakegesprekken met potentiële kandidaten en leg- en onderhoud ik tevens contacten met klanten. Deze gesprekken zijn nooit saai en geven veel voldoening! Mijn kinderen gingen zelf ook naar de kinderopvang en ik ben blij dat daar een belangrijke basis is gelegd. Zelf ben ik een enthousiaste, harde werker met een enorme dosis humor. Ik doe graag dingen met mijn gezin, ga graag uiteten en bezoek voetbalwedstrijden en pretparken in binnen- en buitenland met vrienden. Ook ben ik met veel plezier jeugdtrainer.

Medewerkers

Lindsay de Kok – recruiter kinderopvang

Ik kom als recruiter van de kinderopvang dagelijks in contact met verschillende mensen en organisaties. Op deze manier blijf ik ook mijn eigen kennis en netwerk constant verbreden. Geen enkele dag is hetzelfde: dit komt ook doordat zowel het onderwijs als de kinderopvang grote, leuke branches zijn. Dat maakt het vak voor mij erg mooi en boeiend! Ik ben sociaal, meelevend, proactief en vooral heel gezellig. In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met vrienden en familie en vind ik het leuk om documentaires of waargebeurde films te kijken.

Medewerkers

Christianne van Alphen – senior manager

Als senior manager bij ExcellentFlex Onderwijs, moeder van twee dochters die op de basisschool zitten en mijn ervaring als groepsleerkracht word ik blij als ik een steen bij kan dragen aan functionerende leerkrachten die vol plezier en energie voor de klas staan. Ik ben een echte doorzetter, creatief, sociaal en enthousiast. Ook doe ik het liefst leuke dingen met mijn gezin, zoals een bezoek aan de speeltuin of het strand, en kan ik s’ avonds op de bank genieten van series als CSI!


Medewerkers

Rosalie van der Kroft – senior manager

Vanaf het moment dat mijn dochter naar school gaat, merk ik hoe het onderwijs is veranderd en hoe belangrijk het is om, via ExcellentFlex, bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van het onderwijs. Ik ben doelgericht, spontaan en geniet als senior manager van het creatief denken, het ontwikkelen van nieuwe concepten en het samenwerken met collega’s. Dit gaat vaak gepaard met een hoop koppen koffie, maar gelukkig is uit onderzoek gebleken dat dit tot zekere hoogte goed voor je is!


Medewerkers

Sanne Kasius - marketing- en communicatiemedewerker

Vroeger speelde ik altijd mijn juf na met mijn eigen schoolbord. Juf ben ik uiteindelijk niet geworden, maar nu draag ik, via ExcellentFlex, toch een steentje bij aan het onderwijs door onder andere artikelen te schrijven voor de website! Ik ben een enorme pietje-precies, een vlotte schrijfster en positief. Mijn levensmotto is ook wel: ‘Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!’

Medewerkers

Anneke van Woudenberg – Weide – personeels-, verzuim- en administratiemedewerker

Als gedreven en gezellige planner- en administratiemedewerker bij ExcellentFlex vind ik de diversiteit van mijn werkzaamheden het leukst. Alle werknemers en scholen hebben hun eigen vragen, specifieke afspraken en bijzonderheden. Het is fijn om er dan voor te zorgen dat iedereen tevreden is en blijft! Zelf heb ik twee kinderen en ben ik automatisch betrokken met het onderwijs. In mijn vrije tijd moedig ik ze graag aan langs de sportvelden en eet ik ’s avonds gezellig met hen of met mijn vrienden.


Medewerkers

Ilona Wróbel – personeels- en salarisadministratiemedewerker

Bij ExcellentFlex hou ik mij als personeels- en administratiemedewerker elke dag bezig met onder andere het verlonen van onze flexwerkers. Dit doe ik met veel plezier, want ik vind het belangrijk dat iedereen zijn of haar geld op tijd krijgt! In mijn vrije tijd reis ik graag, hou ik van koken en uiteten gaan en doe ik graag met vriendinnen leuke dingen. Verder ben ik spontaan, vrolijk, behulpzaam en een harde werker. Mijn levensmotto? Carpe diem! 

Medewerkers

Tamara van Hal – coördinator/teamleider van planning/intercedenten

Het allerleukste aan mijn werk vind ik het leuke contact dat ontstaat tussen de planning, flexers en scholen. Het is altijd fijn om flexers, directeuren en daarmee ook leerlingen blij te maken! Als ik hoor hoeveel kinderen geen vaste leerkracht hebben, dan hoop ik hun ontwikkeling toch te kunnen stimuleren door enthousiaste en gedreven flexers aan hen te matchen. Zelf ben ik enthousiast, een regelaar, sociaal, betrokken en een aanpakker. Verder kan ik niet stilzitten: ik ben altijd bezig met het regelen van dingen zoals vakanties, leuke activiteiten of mooie cadeaus.  

Medewerkers

Hanneke Hulst - van der Burg – planner flexpool

Ik heb thuis drie lieve kleuters en kom via hun in aanraking met het onderwijs. Wat mij het meest blij maakt als planner is daarom dan ook het opvullen van zoveel mogelijk aanvragen waarbij zowel de flexwerker als de klant tevreden is met hun plek. Ik ben geduldig en vrolijk, ga graag naar het strand met het gezin en ga met vriendinnen graag uiteten. Mijn levensmotto? “Always look on the bright side”!

Medewerkers

Esther Kort- Otten - planner kinderopvang

Als moeder van twee kinderen volg ik nauwlettend de ontwikkelingen binnen het onderwijs en weet ik als geen ander dat een goede leerkracht een groot verschil kan maken in de groei van een kind. Dit is dan ook tijdens mijn werkzaamheden mijn uitgangspunt: goede, bekwame leerkrachten op de juiste plek op school plaatsen, waar zowel de school, de leerkracht en bovenal de leerlingen gelukkig van worden! Zelf ben ik loyaal, empathisch, praktisch, nuchter en positief. Mijn motto? Stilstand is achteruitgang!

Medewerkers

Nellie Hendriks – planner flexpool

Plannen is mijn passie: het zit echt in mijn bloed. Daarom zit ik bij ExcellentFlex als planner van de flexpool echt op mijn plek. Ik vind het leuk om alle puzzelstukjes bij elkaar te krijgen en leerkrachten, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers op de juiste plek neer te zetten. Het geeft mij veel voldoening als onderwijspersoneel, leerlingen en directeuren blij zijn met mijn werk! Ik ben sociaal, betrouwbaar, gezellig, vrolijk en eerlijk. In mijn vrije tijd borrel ik graag met vriendinnen, houd ik van lekker eten en lees en reis ik graag. Mijn levensmotto: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK