Excellentflex pagina inhoud

Medewerkers

Medewerkers

Sabine Falco – directeur

ExcellentFlex Onderwijs is door Jur en mij zelf gestart. Wij hebben dit bedrijf met elkaar in een paar jaar tijd uitgebouwd tot een volwaardig dienstverlener in arbeidsbemiddeling in het onderwijs in meerdere regio’s in Nederland. Daar zijn wij trots op! Het is leuk om te werken aan een mooi, gezellig en professioneel bedrijf, waar medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Samen met hen maken en houden wij scholen en leerkrachten graag tevreden. Ik ben zelf gedreven, resultaat- en doelgericht en een harde werker. ExcellentFlex Onderwijs maakt daarom een groot onderdeel uit van mijn leven! Ik kan echter ook genieten van mijn vrije tijd: dan doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en sport ik regelmatig.


Medewerkers

Miranda van der Klooster – regiomanager Amsterdam, Utrecht en tijdelijk Zwolle en Flevoland

Als afgestudeerd orthopedagoog en tevens moeder draag ik het onderwijs een warm hart toe en geef ik als regiomanager bij ExcellentFlex graag mijn bijdrage aan de huidige uitdagingen binnen het onderwijs. Ik hou van de veelzijdigheid van mijn werk, ik ben empathisch, ondernemend en doel- en mensgericht. Daarom past het levensmotto ‘Waar een wil is, is een weg’ heel goed bij mij! 


Medewerkers

Pamela Moonen – regiomanager Amsterdam en Utrecht

Wat mij als regiomanager bij ExcellentFlex een hoop voldoening, energie en een trots gevoel geeft? Dat is zeker de persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze leerkrachten, de kwaliteit waar wij voor staan en het maken van de juiste “match”. Als sociaal, betrokken en betrouwbare manager werk ik graag met leerkrachten en draag ik indirect bij aan de ontwikkeling van kinderen. In mijn vrije tijd reis ik graag, tennis ik en ga ik graag uit eten!


Medewerkers

Vivian Cazander – recruiter kinderopvang

Het onderwijs is een interessante en vooral ook dynamische wereld, waarin veel gebeurt. Met mijn achtergrond als psycholoog begeleid ik graag langdurige zieke leerkrachten en vind ik het een leuke uitdaging om goed onderwijzend personeel te werven. Ik ben professioneel, positief en energiek. Ook ben ik sociaal gericht: in mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn gezin, bezoek ik familie, ga uit met mijn vriendinnen en houd ik van hockey en het leven daaromheen. 


Medewerkers

Christianne van Alphen – senior manager

Als regiomanager bij ExcellentFlex Onderwijs, moeder van twee dochters die op de basisschool zitten en mijn ervaring als groepsleerkracht word ik blij als ik een steen bij kan dragen aan functionerende leerkrachten die vol plezier en energie voor de klas staan. Ik ben een echte doorzetter, creatief, sociaal en enthousiast. Ook doe ik het liefst leuke dingen met mijn gezin, zoals een bezoek aan de speeltuin of het strand, en kan ik s’ avonds op de bank genieten van series als CSI!


Medewerkers

Maaike Kerkhoff-Koutstaal – regiomanager Rotterdam e.o.

Met mijn dertien jaar ervaring als groepsleerkracht weet ik als regiomanager bij ExcellentFlex heel goed wat er speelt op de werkvloer, waar leerkrachten tegenaan lopen en wat de verwachtingen van de scholen zijn. Als zorgzame, nauwkeurige en gemotiveerde manager krijg ik enorm veel voldoening van de perfecte match tussen scholen en leerkrachten. Buiten het werk om ben ik vaak te vinden op de tennisbaan en in de sportschool én ga ik graag in de winter op wintersport!


Medewerkers

Lisette van den Kieboom – recruiter Rotterdam e.o.

Door de juiste leerkrachten te vinden voor scholen voelt het net alsof ik kan bijdragen aan beter onderwijs in Nederland. Als sociale, enthousiaste en resultaatgerichte recruiter vind ik het leuk om verschillende gesprekken te voeren met leerkrachten. Ik word blij als ik hen kan enthousiasmeren voor een leuke functie! In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend en vrienden en vriendinnen, wandel ik veel met mijn hondje en houd ik enorm van winkelen en uit eten gaan.


Medewerkers

Rosalie van der Kroft – senior manager

Vanaf het moment dat mijn dochter naar school gaat, merk ik hoe het onderwijs is veranderd en hoe belangrijk het is om, via ExcellentFlex, bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van het onderwijs. Ik ben doelgericht, spontaan en geniet als senior manager van het creatief denken, het ontwikkelen van nieuwe concepten en het samenwerken met collega’s. Dit gaat vaak gepaard met een hoop koppen koffie, maar gelukkig is uit onderzoek gebleken dat dit tot zekere hoogte goed voor je is!


Medewerkers

Tu Trieu Chan - personeels- en salarisadministratiemedewerker

Als personeels- en salarisadministratiemedewerker bij ExcellentFlex geeft het mij elke maand weer een hoop voldoening dat het elke keer lukt om iedereen netjes op tijd uit te betalen. Het werk is afwisselend, ik heb door mijn twee kinderen vaak contact met leerkrachten en ik vind het leuk om betrokken te zijn bij het onderwijs. In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten en veel reizen… en ben ik dol op Koreaanse series en Engelse Fantasy boeken!


Medewerkers

Anneke van Woudenberg – Weide – personeels-, verzuim- en administratiemedewerker

Als gedreven en gezellige planner- en administratiemedewerker bij ExcellentFlex vind ik de diversiteit van mijn werkzaamheden het leukst. Alle werknemers en scholen hebben hun eigen vragen, specifieke afspraken en bijzonderheden. Het is fijn om er dan voor te zorgen dat iedereen tevreden is en blijft! Zelf heb ik twee kinderen en ben ik automatisch betrokken met het onderwijs. In mijn vrije tijd moedig ik ze graag aan langs de sportvelden en eet ik ’s avonds gezellig met hen of met mijn vrienden.


Medewerkers

Hanneke Hulst - van der Burg – planner flexpool

Ik heb thuis drie lieve kleuters en kom via hun in aanraking met het onderwijs. Wat mij het meest blij maakt als planner is daarom dan ook het opvullen van zoveel mogelijk aanvragen waarbij zowel de flexwerker als de klant tevreden is met hun plek. Ik ben geduldig en vrolijk, ga graag naar het strand met het gezin en ga met vriendinnen graag uiteten. Mijn levensmotto? “Always look on the bright side”!

Medewerkers

Sanne Kasius - marketing- en communicatiemedewerker

Vroeger speelde ik altijd mijn juf na met mijn eigen schoolbord. Juf ben ik uiteindelijk niet geworden, maar nu draag ik, via ExcellentFlex, toch een steentje bij aan het onderwijs door onder andere artikelen te schrijven voor de website! Ik ben een enorme pietje-precies, een vlotte schrijfster en positief. Mijn levensmotto is ook wel: ‘Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!’

Medewerkers

Jur Kosterbok – directeur

Ik kom uit een onderwijsgezin en ben als student begonnen met lesgeven in ICT vakken en bedrijfseconomie. Lesgeven heb ik tien jaar met veel plezier gedaan. Vele functies volgden waarna Sabine en ik zijn begonnen met het detacheren van leerkrachten voor het primair onderwijs, de leukste sector om voor te werken. En dat doen wij inmiddels niet meer alleen… Bij ExcellentFlex werken namelijk stuk voor stuk echte toppers, een ijzersterk team! Wanneer ik mijn kinderen naar school breng en er staat een bevlogen invalleerkracht van ExcellentFlex voor de klas, dan krijg ik een absolute kick. Onze eigen dienstverlening van zo dichtbij ervaren, is heel bijzonder.

Medewerkers

Sybille van Bladel - manager bemiddeling directeuren

Hoe gaaf is het dat ik het verschil kan maken voor een kandidaat of een opdrachtgever om juist díe uitstekende match te maken? Als manager bemiddeling directeuren sta ik in contact met diverse besturen, netwerken en kandidaten en wil ik hier een goed beeld hebben bij hun behoeftes om daarin te voorzien. Als voormalig lerares Frans en moeder van twee kinderen weet ik dat het van groot belang is om de juiste onderwijsmanager op de juiste plek te hebben. Ik ben een commerciële verbinder, kan kritisch zijn en ik ben positief en behulpzaam. Verder ga ik graag met mijn gezin of vrienden naar concerten en heb ik altijd mijn fotocamera op zak! 

Medewerkers

Maran de Vroom - Henneberke - Business Manager Kinderopvang

Het is een roeping, denk ik, om als leidster in de dagopvang te werken: het is een zware baan en je hebt veel verantwoordelijkheden. Aan mij de mooie taak om de juiste mensen met elkaar te kunnen verbinden en zo alle kinderen en medewerkers in de verschillende opvanglocaties een veilige en prettige omgeving te bieden! Doordat mijn beide kinderen op een crèche hebben gezeten, voel ik mij zeer betrokken bij deze doelgroep en hun leidsters. In mijn vrije tijd sport, dans en fotografeer ik graag. Mijn levensmotto? Pluk de dag, maak er wat van en geef niet op!

Anne Sophie James - planner flexpool

Tekst volgt zsm

Medewerkers

Tessa de Boer - office manager

Het leukste aan mijn functie als office manager vind ik de afwisseling in mijn werkzaamheden en het helpen en ondersteunen van anderen. Zelf ben ik vier jaar lang juf geweest en weet ik hoe belangrijk het is dat er goede leerkrachten voor de klas staan. Ik ben sociaal, enthousiast, behulpzaam en erg accuraat in mijn werk. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag uit eten en maak ik het liefst verre reizen. Met de komst van mijn dochtertje staat dat laatste nu even op een laag pitje, maar dit willen we in de toekomst zeker weer oppakken! 

Tamara Hal - planner flexpool

Tekst volgt zsm

Medewerkers

Esther Kort- Otten - planner kinderopvang

Als moeder van twee kinderen volg ik nauwlettend de ontwikkelingen binnen het onderwijs en weet ik als geen ander dat een goede leerkracht een groot verschil kan maken in de groei van een kind. Dit is dan ook tijdens mijn werkzaamheden mijn uitgangspunt: goede, bekwame leerkrachten op de juiste plek op school plaatsen, waar zowel de school, de leerkracht en bovenal de leerlingen gelukkig van worden! Zelf ben ik loyaal, empathisch, praktisch, nuchter en positief. Mijn motto? Stilstand is achteruitgang!

Medewerkers

Rianne van Barneveld - recruiter regio Amsterdam en Utrecht

Na 5 jaar voor de klas te hebben gestaan, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Op een manier die beter bij mij past, kan ik toch van betekenis zijn voor het onderwijs. Een gave uitdaging die ik graag aan ga! Ik vind de persoonlijke, gezellige en professionele sfeer bij ExcellentFlex heel fijn. Ik geniet van de afwisseling in mijn werk en voornamelijk het contact met de mensen. Ik vind het belangrijk dat er goede matches gemaakt worden en iedereen blij is! In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen, vind ik het heerlijk om te varen en houd ik ervan om gezellig te borrelen.

Medewerkers

Marija Spirova - recruiter Rotterdam e.o.

Als recruiter van regio Rotterdam e.o. wil ik graag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs: met mijn ervaring als leerkracht weet ik hoe het is om voor de klas te staan! In mijn werk vind ik persoonlijk contact belangrijk om onderwijstalenten en scholen zo met elkaar te verbinden. In mijn vrije tijd geef ik nog graag les als museumdocent en houd ik mij bezig met fotografie. 

Medewerkers

Jeroen Terpstra - regiomanager Brabant en Zeeland

Als regiomanager van Noord-Brabant en Zeeland vind ik het gaaf dat ik voor ExcellentFlex mijn kwaliteiten mag inzetten voor het vinden van de juiste match. Door zowel mijn ruime ervaring ‘binnen’, maar ook ‘voor’ het onderwijs, kan ik de wensen van iedereen op de juiste manier vertalen naar een win-winsituatie. Mensen om mij heen omschrijven mij als een enthousiaste, oprechte en originele kerel. Ik vind het leuk om mensen vooruit te helpen en denk altijd in kansen. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in de sportschool en op de tennisbaan en ben ik een liefhebber van techno.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK