Excellentflex pagina inhoud

Over ons

Excellente kwaliteit, verbluffende service en uitzonderlijke klantvriendelijkheid verpakt in onderwijs en kinderopvang dienstverlening. Wij willen uitblinken in elk opzicht en we hebben besloten dat ook te (blijven) doen. Wij vertegenwoordigen allesbehalve de grote spelers in de markt, maar bieden een alternatief voor sectoren die het verdienen.

Bedrijfsprofiel

ExcellentFlex Onderwijs is specialist in detachering, payroll service, werving en selectie en flex pooling voor het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs en de kinderopvang. ExcellentFlex is een frisse, jonge en kleine organisatie met groeistuipen. De medewerkers van ExcellentFlex zijn gepassioneerd, gedreven, eindeloos klantvriendelijk, komen veelal uit het onderwijs en maken het verschil. En op kantoor? Daar wordt lekker hard gewerkt en er heerst een vrolijke, humorvolle, collegiale en ook serieuze sfeer. Wij zijn gehuisvest in een hip verzamelkantoor. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK