Opleidingen Basisonderwijs agenda

Actuele agenda | inschrijven trainingen

Ben je nieuwsgierig naar onze trainingen? Op deze pagina vind je de verschillende data en regio's waar en wanneer de trainingen worden gegeven. 
Let op: leerkrachten die via ExcellentFlex werken, mogen GRATIS* de trainingen volgen. Als de training ook van toepassing is op de kinderopvang, mogen ook pedagogisch medewerkers via ExcellentFlex deelnemen.

Voor externen geldt het volgende:

  • Elke training kost €50,- per persoon. Dat is voor het deelnemen van de training, faciliteiten tijdens de training en inclusief lunch indien van toepassing.
  • Neem je als externe ook een collega/vriend(in)/studiegenoot mee, dan krijgen jullie allebei 10% korting en betalen jullie dus €45,- per persoon in plaats van €50,-.
  • Let op: veel scholen vergoeden de kosten voor deelname aan onze trainingen vanuit het budget voor deskundigheidsbevordering.

Inschrijven voor een van onderstaande trainingen kan via office@excellentflex.nl. Wil je weten waar de trainingen inhoudelijk over gaan? Klik dan hier

Training en workshop aanbod 2023-2024

Er zijn nog geen data waarop deze trainingen en workshops gegeven worden vastgesteld. Dit jaar werken wij met een open inschrijving. Dit betekent dat je kunt aangeven in welke trainingen en workshops je interesse hebt. Bij voldoende interesse zullen wij met deze betrokkenen contact opnemen om gezamenlijk te komen tot een passende datum.

  • Om ervoor te zorgen dat we trainingen kunnen organiseren in oktober / november 2023 verzoeken wij je uiterlijk voor eind september aan ons door te geven waar je interesse in hebt.
  • Voor de trainingen die we in januari / februari 2024 willen organiseren, hebben we jullie voorkeur uiterlijk half december 2023 nodig.
  • Ook in april / mei 2024 willen we nog graag een aantal trainingen en workshops organiseren.

Hiervoor is het noodzakelijk dat wij uiterlijk voor eind maart 2024 jullie voorkeuren hebben ontvangen. Je interesses kun je kenbaar maken door te mailen naar office@excellentflex.nl. Zet daarin duidelijk je naam en contactgegevens en vermeld erbij of je momenteel werkzaam bent via ExcellentFlex.

(Deelname is gratis voor iedereen die werkzaam is voor ExcellentFlex. Ben je niet werkzaam voor ons dan rekenen wij een eigen bijdrage van € 50 per persoon per training)

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close