Opleidingen Basisonderwijs agenda

Actuele agenda | inschrijven trainingen

Ben je nieuwsgierig naar onze trainingen? Op deze pagina vind je de verschillende data en regio's waar en wanneer de trainingen worden gegeven. 
Let op: leerkrachten die via ExcellentFlex werken, mogen GRATIS* de trainingen volgen. Als de training ook van toepassing is op de kinderopvang, mogen ook pedagogisch medewerkers via ExcellentFlex deelnemen.

Voor externen geldt het volgende:

  • Elke training kost €50,- per persoon. Dat is voor het deelnemen van de training, faciliteiten tijdens de training en inclusief lunch indien van toepassing.
  • Neem je als externe ook een collega/vriend(in)/studiegenoot mee, dan krijgen jullie allebei 10% korting en betalen jullie dus €45,- per persoon in plaats van €50,-.
  • Let op: veel scholen vergoeden de kosten voor deelname aan onze trainingen vanuit het budget voor deskundigheidsbevordering.

Inschrijven voor een van onderstaande trainingen kan bij Christianne via christianne@excellentflex.nl

 

Trainingsaanbod schooljaar 2020-2021

Snappet basistraining:

  • Zaterdag 17 april 2021, 10.00-13.00 uur, digitale training 

Snappet verdiepingstraining:

  • Zaterdag 15 mei 2021, 09.30-12.30 uur, digitale training 

*Deelname is gratis voor kandidaten die via ExcellentFlex werkzaam zijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend wegens de kosten die wij verplicht maken. We brengen daarom € 50 in rekening indien na aanmelding toch niet wordt deelgenomen aan de training.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close