Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Flexpool

 • Dienstverband

  Flexpool

 • Plaats

  Leidschendam

 • Gepubliceerd op

Flexibel schakelen tussen betoverende leermomenten - Sluit je aan bij ExcellentFlex en creëer samen met ons een wereld vol ontdekking en groei! Werk waar en wanneer jij wil in de regio Leidschendam - Voorburg.

Hoe ziet jouw dag eruit?

In de bruisende wereld van de kinderopvang begint jouw dag steeds weer met flexibiliteit en veelzijdigheid. Van de ene betoverende activiteit naar de andere sportiviteit, draag jij bij aan de lachende gezichten van de kleintjes terwijl je jouw pedagogische vaardigheden aanpast aan verschillende type kinderopvang. Jouw dag omvat het creëren van speelse leerervaringen, het opbouwen van vertrouwensbanden en het genieten van de kleine, onvergetelijke momenten die de basis vormen voor de toekomst van deze nieuwe generatie.

Kortom; bij ExcellentFlex hoeft geen dag hetzelfde te zijn en kies jij zelf de diensten die bij jouw wensen aansluiten. Via onze superslimme Clevergig app krijg jij diensten aangeboden die passen bij jouw expertise. Je werkt samen met een grote pool van betrouwbare en professionele pedagogisch medewerkers die dagelijks verschillende kinderopvangorganisaties in de Randstad helpen met het opvangen van de leukste kinderen. 

Wie zoeken wij?

Word jij onze onmisbare schakel in de kinderopvang? Als flexibele, betrokken en professionele pedagogisch medewerker krijg je de kans om je passie voor kinderen te laten bloeien in diverse omgevingen. Met jouw aanstekelijke energie en deskundige begeleiding help je niet alleen bij het vormgeven van kostbare jeugdherinneringen, maar bouw je ook aan een sterke basis voor hun toekomst. Sluit je aan bij ons team en laat samen met ons de kinderen stralen!

Wanneer jij aan de slag wil gaan in de kinderopvang moet je hiervoor een diploma hebben behaald. Ben jij benieuwd of jouw diploma kwalificeert voor het werken in de kinderopvang? Check dit dan eenvoudig op de website van Kinderopvang Werkt. 

Wat bieden wij?

Wij hebben hoge verwachtingen van onze flexers maar jij mag uiteraard hetzelfde van ons verwachten. Wij bieden dan ook aantrekkelijke voorwaarden zodat jij je volledig kunt focussen op het geven van de beste zorg:

 • Een zeer betrouwbare samenwerkingspartner en veel persoonlijk contact;
 • Een overeenkomst van bemiddeling- of opdracht met marktconforme tarieven die aansluiten op jouw profiel (ZZP);
 • Wij bieden 'selfbilling' voor ZZP'ers, dit betekend dat wij jouw facturen maken en wekelijks uitbetalen;
 • Diverse trainingsmogelijkheden met gereduceerd tarief zoals VVE, 3F en babyscholing; 
 • Randstad breed diensten van verschillende opdrachtgevers en type kinderopvang; 
 • De perfecte mogelijkheid om via ons netwerk de beste en leukste opdrachten in de kinderopvang te kunnen invullen.

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures