Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Dordrecht

 • Gepubliceerd op

Voor een leuke basisschool in Dordrecht zijn we op zoek naar een energieke gymleerkracht voor het nieuwe schooljaar. Ben je een gediplomeerde gymleerkracht met meer dan genoeg energie en 2 dagen beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Gymleerkracht

Sporten en bewegen zijn belangrijke ingrediënten voor het welzijn van kinderen. Hoe mooi is het dat jij als bevoegde gymleerkracht een bijdrage kan leveren aan het plezier hebben in bewegen? Jouw gymlessen zullen de leukste lesuren worden van de week. Jij vindt het leuk om leerlingen van elke leeftijd les te geven en op een enthousiaste en inspirerende manier te begeleiden. Je kan starten aan het begin van het nieuwe schooljaar op dinsdag en donderdag  en zal de rest van het schooljaar lesgeven op deze basisschool in Dordrecht.

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Deze christelijke basisschool bestaat uit een locatie voor regulier onderwijs en een locatie voor hoogbegaafden onderwijs. Op de hoofdlocatie wordt onderwijs geboden aan de leerlingen verdeeld over 11 groepen. De hoogbegaafdenafdeling bestaat uit 4 groepen op een eigen locatie. De leerlingen krijg de instructie in de klas en werken veel op de leerpleinen in de school. Het onderwijsprogramma is gericht op vaardigheden die kinderen in deze 21e eeuw nodig hebben. Daarom biedt het team nog meer vakken naast de kernvakken. In de klassen wordt er lesgegeven volgens het DPL model (Doordacht Passend Lesmodel). In het hoogbegaafdenonderwijs is het onderwijsprogramma gericht op het omgaan met de executieve functies. Naast het cognitieve luik is er ook aandacht voor het zijns-luik, daarnaast worden ook vakken als Spaans, wetenschaps- en technieklessen en schaken gegeven door vakleerkrachten.

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures