Terug naar overzicht
 • Details vacature

  BSO

 • Dienstverband

  Flexpool

 • Plaats

  Leidschendam

 • Gepubliceerd op

Maak van jouw hobby jouw werk en start vandaag nog bij verschillende BSO locaties in Leidschendam- Voorburg, zodat jij jouw sportiviteit en creativiteit de vrije loop kan laten!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Wanneer je als pedagogisch medewerker werkt via ExcellentFlex ben jij de spil in de groei en ontwikkeling van kinderen op diverse BSO locaties. Je brengt jouw deskundigheid en liefde voor kinderen overal waar je komt. Van creatieve activiteiten tot educatieve spellen, jij inspireert en begeleidt kinderen om hun potentieel te bereiken. Je creëert een veilige en speelse omgeving waarin kinderen zich thuis voelen en tegelijkertijd nieuwe dingen ontdekken. Via de superhandige Clevergig app kies jij zelf waar en wanneer jij aan de slag gaat en blijft elke dag een nieuw avontuur! 

Wie zoeken wij?

Bij ExcellentFlex werken gedreven pedagogisch medewerkers, op ZZP-basis of in loondienst, die met enthousiasme en deskundigheid schitteren op diverse BSO-locaties en andere groepen. Beschik jij over het vermogen om je naadloos aan te passen, ben jij creatief of sportief en vind jij het leuk om te werken met kinderen tussen 4 en 12 jaar? Dan pas jij perfect in ons team van professionals!  Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om van elke dag een feestje te maken. 

Wanneer jij aan de slag wil gaan in de kinderopvang moet je hiervoor een diploma hebben behaald. Ben jij benieuwd of jouw diploma kwalificeert voor het werken in de kinderopvang? Check dit dan eenvoudig op de website van Kinderopvang Werkt. 

Wat bieden wij?

Wij hebben hoge verwachtingen van onze flexers maar jij mag uiteraard hetzelfde van ons verwachten. Wij bieden dan ook aantrekkelijke voorwaarden zodat jij je volledig kunt focussen op het geven van de beste zorg:

 • Een zeer betrouwbare samenwerkingspartner en veel persoonlijk contact;
 • Een overeenkomst van bemiddeling- of opdracht met marktconforme tarieven die aansluiten op jouw profiel (ZZP);
 • Wij bieden 'selfbilling' voor ZZP'ers, dit betekend dat wij jouw facturen maken en wekelijks uitbetalen;
 • Diverse trainingsmogelijkheden met gereduceerd tarief zoals VVE, 3F en babyscholing; 
 • Randstad breed diensten van verschillende opdrachtgevers en type kinderopvang; 
 • De perfecte mogelijkheid om via ons netwerk de beste en leukste opdrachten in de kinderopvang te kunnen invullen.


Ben jij de enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerker die wij zoeken? Wil jij kinderen een onvergetelijke dag bezorgen en deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu en ontdek waar jouw volgende avontuur je naartoe brengt. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en je te verwelkomen bij ExcellentFlex!

Solliciteer vandaag nog en zet de eerste stap naar een nieuwe, uitdagende baan!

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures