Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering Flexpool

 • Plaats

  Regio Rotterdam

 • Gepubliceerd op

Ben je geïnteresseerd om gedurende dit schooljaar als leerkracht in te springen binnen het primair onderwijs in de regio Rotterdam/Drechtsteden/Schiedam, naast het volgen van je master, pabo-opleiding of je reguliere werk? Je kunt flexibel werken op verschillende locaties.  Als dit je aanspreekt, zijn we op zoek naar jou!

Kom ook flexibel werken!

Wij bieden jou een aantrekkelijke functie binnen het primair onderwijs, waar je verantwoordelijk bent voor een eigen klas gedurende een langere periode, of juist flexibel je eigen werkdagen en locaties bepaalt. Voor zowel studenten aan de pabo, ervaren onderwijsassistenten als gediplomeerde leerkrachten hebben wij een divers aanbod van kwalitatieve scholen.

Flexibele Pool 
In de flexibele pool werk je op basis van oproep en ben je daardoor flexibel inzetbaar voor vervangingswerkzaamheden. Deze verzoeken kunnen variëren van één dag tot meerdere opeenvolgende dagen. Soms ontvangen we aanvragen enkele dagen van tevoren, maar het kan ook voorkomen dat we ad-hocaanvragen krijgen voor dezelfde dag. Het vermogen om snel te schakelen is dan van groot belang (meer dan 90% van alle verzoeken komt minstens één dag van tevoren binnen). Belangrijk is dat jij altijd zelf bepaalt wanneer je beschikbaar bent en of je een vervangingsaanvraag al dan niet aanneemt.

Detachering
Naast de ad hoc vervangingen krijgen wij ook wekelijks nieuwe aanvragen binnen voor langdurige vervangingen of zelfs reguliere formatieruimte. Wil je liever voor langere tijd voor de klas staan? Dan is dit bij ons dus ook mogelijk. 
Je kan natuurlijk ook starten via de flexpool. Heb je een leuke school gevonden en zoeken zij nog iemand voor langdurig, word je vaak terug gevraagd en kan je langdurig blijven. Natuurlijk alleen als jij dat zelf ook wil en kan.  

De voordelen

 • Als je in onze flexpool zit, bepaal je zelf waar én wanneer je werkt;
 • Ook een langdurige vervanging gaat in overleg met jou en volgt er altijd eerst een gesprek op de school om te kijken of het je leuk lijkt daar te werken; 
 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen);
 • Je kan gegarandeerd werken, fulltime of parttime;
 • Bij gebleken geschiktheid bieden we je een urengarantie, ook voor het werken op flexibele basis;
 • De mogelijkheid is er om door te stromen naar een vaste formatieplek.

Maar dat is nog niet alles! Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo nemen wij je reeds opgebouwde salarisschaal over en is er een eindejaarsuitkering. Wij verzorgen de aanvraag voor je VOG en ook die krijg je van ons volledig vergoed. Uiteraard vergoeden we ook je reiskosten!

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures