Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Speciaal onderwijs

 • Plaats

  Rotterdam

 • Gepubliceerd op

Voor deze fijne 14 leerlingen met internaliserend gedrag uit een groep 5/6 in Rotterdam, zoeken we een leerkracht/bevlogen onderwijsprofessional.

Werken in groep 5/6

Ben jij iemand die stevig in je schoenen staat en écht kijkt naar wat leerlingen nodig hebben? Bij een Rotterdamse school voor speciaal onderwijs zijn we op zoek naar een gepassioneerde leerkracht die zich fulltime of parttime wil inzetten voor de 14 leerlingen van deze groep 5/6 (internaliserend gedrag) vanaf november of eerder voor het hele schooljaar of zo lang jij kan. En wie weet, als het van beide kanten klikt, ligt er zelfs een vaste aanstelling in het verschiet.

SO en VSO is Topsport, je doet het met heel je hart, al je passie en gaat er elke dag voor meer dan 100% voor. Je maakt deel uit van een team van gedreven professionals met een hands-on mentaliteit, waarbij er ook ruimte is voor humor en gezelligheid.

Op deze scholen hebben alle leerlingen te maken met hun eigen, persoonlijke problematiek. Als leerkracht heb jij de taak om een klimaat te creëren waarin angsten en onzekerheden bij kinderen zoveel mogelijk kunnen worden overwonnen. Dit doe je door de leerlingen nauwkeurig te volgen, observeren en krachtig te handelen. Je werkt samen met een onderwijsassistent om duidelijkheid te bieden in ruimte, activiteit, interactie en tijd door middel van de basisaanpak vanuit de methode Wijzer Onderwijs. Om succesvol te zijn in deze rol is een speciale basishouding nodig: Je hebt begrip voor het soms ongrijpbare gedrag van de leerling. Je hebt vertrouwen in een positieve ontwikkeling van ieder kind. Je kunt variëren in didactische en pedagogische werkwijzen.
Als leerkracht heb jij de mogelijkheid om het verschil te maken voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben. Ben je op zoek naar uitdaging, ervaring opdoen en/of kennis delen dan is dit de school voor jou! Jouw voorkeur voor groep en so of vso wordt in een kennismakingsgesprek besproken en ook voor het volgende schooljaar zijn er meerdere mogelijkheden. Ook een dagje meelopen om een goede indruk te krijgen, is altijd mogelijk!

Profiel

De school staat in Rotterdam en biedt speciaal onderwijs en begeleiding aan kinderen met ontwikkelings- of gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen. Binnen de school wordt er gewerkt vanuit de aanpak “Wijzer Onderwijs”. Een aanpak die speciaal gericht is op begeleiding van de leerlingen op deze school. Je komt terecht in een team van zeer collegiale collega's die ondersteunend en zeer betrokken zijn met kinderen en met elkaar. Op de school heerst een duidelijk sociaal en gestructureerd klimaat, waarbinnen de leerling zich veilig en thuis kan voelen om op een positieve manier verder te ontwikkelen. De groepen zijn klein met maximaal 14 kinderen, waarin de groepsleiding bestaat uit een leerkracht en in de meeste groepen een onderwijsassistent. Het is hier belangrijk om elke leerling de kans te bieden om zich te ontwikkelen en te groeien, ondanks hun problematiek. Draag jij deze visie ook uit en wil jij bijdragen aan deze missie?

Dit hebben we je jou te bieden:

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Maaike of solliciteer direct via de website.  We zien je sollicitatie graag tegemoet!  maaike@excellentflex.nl

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures