Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Dordrecht

 • Gepubliceerd op

Ga jij de rest van het schooljaar stralen met de onderbouw leerlingen in Dordrecht? Jij kan de leerlingen 5 dagen per week laten groeien! Parttime is bespreekbaar.

Lesgeven in de onderbouw

De onderbouw is echt de leeftijdsgroep waar je je helemaal thuis voelt. Je hebt hier in het verleden door stage en/of werk ook al ervaring in opgedaan. Als leerkracht ben je iemand die in staat is om vanuit het kind te werken. Samen met de leerlingen leer je iedere dag, want leren is leuk! Binnen deze groep zijn er niveauverschillen waar je gemotiveerd en met gevoel voor humor mee aan het werk gaat. Ga jij samen met de leerlingen deze uitdaging aan? Bij voorkeur werk je fulltime, maar parttime is ook bespreekbaar, tot de zomervakantie met optie tot verlenging i.v.m. zwangerschapsvervanging. Sta jij open voor een kennismaking?

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Het is een katholieke school met ongeveer 150 leerlingen. De school gaat uit van de eigen kracht van kinderen, ieder kind is uniek en heeft eigen behoeften en talenten. Er wordt veel aandacht besteed aan de zelfstandigheid van de leerlingen. Binnen de school leren de kinderen voor zichzelf op te komen, problemen op te lossen en respect te hebben voor anderen. De school maakt gebruik van de kanjermethode en zijn dan ook een Kanjerschool. Er is een deskundig en enthousiast team waar je fijn mee kan samenwerken! De school hanteert het continurooster dagelijks van 8.30 uur – 14.00 uur.

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

#ExcellentFlexZuid-Holland 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures