Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Maassluis

 • Gepubliceerd op

Ben jij de leerkracht (in opleiding) die op maandag en vrijdag aan de slag gaat met deze lieve kleuters op deze fijne basisschool in Maassluis tot de zomer?

Werken in de onderbouw

Jij bent een leerkracht (in opleiding) die graag in een onderbouw groep werkt. Het is een fijne groep leerlingen. Montessori onderwijs lijkt je interessant. Je hebt hier ervaring mee of zou hier best meer van willen weten. Terwijl je op deze school toch via bronnen werkt, leer je al doende meer over de ontwikkelmaterialen van montessori die vooral ter ondersteuning ingezet worden. Naast jou en in een parallelgroep staat een ervaren leerkracht, die het voortouw neemt. De planning en schema's maken, daar weet zij alles van en je staat hierdoor er zeker niet alleen voor. De werkwijze is een beetje vergelijkbaar met dalton onderwijs: de leerlingen plannen zelf hun werk in, waarbij ze rekening houden met de instructie momenten van de vakken. 

De school

Je komt te werken op een kleinschalige montessorischool waarbij je het echt samen doet met het team van 16 collega's. Samen zorg je voor goed onderwijs aan de ongeveer 160 leerlingen verdeeld over 7 groepen. De leerlingen zijn een mooie afspiegeling van de samenleving in Maassluis. Door de hele school wordt er gekeken naar de ontwikkeling van het gehele kind en heerst er een goed pedagogisch klimaat. Met name in de bovenbouw worden de methodes losgelaten. Als je hier werkzaam bent zie je leerlingen die tot bloei komen in een omgeving waar zij gelukkig zijn. De leerkrachten prikkelen de leerlingen en laten ze reflecteren. Aansluiten op de talenten van de leerlingen is op jouw lijf geschreven. Een montessoridiploma is geen vereiste, enige interesse is vanzelfsprekend. De leerlingen hebben de vrijheid op eigen tempo, keuze en niveau te leren.  Elke schooldag duurt hier tot 14.00 uur. Denk goed na of je hier wilt werken, want eenmaal hier gewend wil je nooit meer weg! 

Dit hebben we jou te bieden:

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures