Terug naar overzicht

Ben jij de leerkracht die twee tot vijf dagen per week de leerkracht wordt van deze nieuwkomersklas met maximaal 16 leerlingen in Den Haag?

Jouw nieuwkomersklas

Jij bent die empathische en toegewijde leerkracht die klaarstaat om nieuwkomers een solide basis te bieden in het Nederlandse basisonderwijs. Als leerkracht in onze nieuwkomersklas speel je een essentiële rol in het ondersteunen van kinderen, zodat ze een vliegende start kunnen maken in hun leertraject. In deze uitdagende rol werk je samen met een team van professionals om de kinderen intensief onder te dompelen in de Nederlandse taal en rekenonderwijs. Hierbij worden individuele doelen vastgesteld, en gedurende het komende schooljaar zet je je in om deze doelen te bereiken. Je houdt rekening met de unieke behoeften en achtergronden van elk kind, en stimuleert een inclusieve en stimulerende leeromgeving. Als leerkracht in onze nieuwkomersklas ben je geduldig, creatief en in staat om verschillende leermethoden toe te passen om de voortgang van de kinderen te waarborgen. Zodra de gestelde doelen zijn behaald, worden de kinderen door jou met vertrouwen overgedragen aan het reguliere onderwijs, waar ze hun leertraject kunnen vervolgen.

Dit hebben we jou te bieden!

  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Over de school

Je komt te werken op een kleinschalige christelijke multiculturele basisschool in het centrum van Den Haag waar dagelijks 100 leerlingen met veel plezier naar toe gaan. Er wordt via een duidelijke structuur gewerkt en via de technieken van Teach like a champion zorgen de leerkrachten voor effectieve lestijd. Gelijke kansen voor ieder kind én bevlogen leerkrachten, daar wordt de via het onderwijsconcept  'Goud Onderwijs' vorm aan gegeven. Je staat hier echt samen voor goed onderwijs en zult je snel thuis voelen op deze school.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures