Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Speciaal onderwijs

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Delft

 • Gepubliceerd op

Je bent van harte welkom als leerkracht deze groep 5/6 in Delft op een fijne sbo school. Op donderdag en vrijdag zal jij deze leerlingen de juiste richting op begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling. Wanneer kom je langs om kijkje te nemen?

Jouw werkweek

Jouw startdatum is bij voorkeur 26 maart of zo dicht mogelijk in de buurt. Je bent tot de zomervakantie beschikbaar op donderdag en vrijdag (meer dagen is bespreekbaar) en je bezit een gezonde dosis humor. Je bent nieuwsgierig naar het speciaal basisonderwijs of je hebt er al ervaring in opgedaan. In jouw klas zitten 15 leerlingen die in het reguliere onderwijs vast zijn gelopen. Op deze school zijn de klassen net iets kleiner en daar waar nodig geef jij als leerkracht de leerlingen het extra wat ze nodig hebben, om ze weer lol te laten beleven in het schoolse leren. Om het op deze school naar je zin te hebben is relativerings- en incasseringsvermogen nodig. Leerlingen die jouw aandacht nodig hebben en die veel van je vragen zijn hier standaard. Je hebt de wil om je te verdiepen in leer- en opvoedingsproblematiek.

De school

Je komt terecht in een team van 35 gezellige collega's, waaronder docenten, een gymdocent en verschillende ondersteunende medewerkers, zoals een orthopedagoog en een maatschappelijk werker. Op deze school geef je samen met je collega's les aan ongeveer 170 leerlingen verdeeld over 13 groepen, volgens het EDI-model, waarbij het lesdoel centraal staat. Dit doel kan behaald worden door middel van een methode, maar ook door middel van andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld kooklessen waarbij leerdoelen worden verwerkt. Daarnaast vindt het team het belangrijk om kritisch te reflecteren op de opbrengsten in relatie tot hun didactisch- en pedagogisch handelen en om mee te gaan met de ontwikkelingen binnen de school. Op deze sbo school staan samenwerken, vrijheid in gebondenheid en zelfstandigheid centraal als de basis van het onderwijs.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem contact op met Maaike via maaike@excellentflex.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen);
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO;
 • Eindejaarsuitkering in december;
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld;
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald;
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw;
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor!

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures