Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Dordrecht

 • Gepubliceerd op

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor hoogbegaafdenonderwijs op een fijne basisschool in Dordrecht. Ben jij de leerkracht die weet wat deze leerlingen nodig hebben?

Jouw werkweek

Het laten opbloeien van kinderen als stralende persoonlijkheden is helemaal jouw ding. Bij deze school krijg je een wereld aan kansen om te laten zien dat jij een échte groei-goeroe bent! Samen met het geweldige team van collega's, word jij de superheld die het verschil maakt voor deze kleine wereldveroveraars. Jullie duiken niet alleen in de wereld van cijfers en letters, maar geven ook de 'happy vibes' aan de emotionele groei van de kids. Dat doen jullie door te focussen op hun sterke kanten, en hen tegelijkertijd de ninja-skills aan te leren om eventuele uitdagingen te tackelen. En weet je wat nog cooler is? Jullie luisteren naar hun stem! Op deze school nemen de kids het stuur in handen en gaan ze als een speer op hun doelen af. En hey, als je ook nog eens houdt van de hoogvliegers en je bent een ware kenner op het gebied van 'slimme kopjes', dan is dat helemaal top! Ervaring met het uitdagen van deze razendsnelle breinen is een extra plus. Dus, als je bruist van enthousiasme, een hart hebt dat sneller klopt voor kinderen, en als je niet kunt wachten om hen betekenisvol en super-doelgericht onderwijs te geven, dan is dit jouw nieuwe avontuur! 

Dit bieden we jou!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

De school

Deze christelijke basisschool bestaat uit een locatie voor regulier onderwijs en een locatie voor hoogbegaafden onderwijs. Op de hoofdlocatie wordt onderwijs geboden aan de leerlingen verdeeld over 11 groepen. De hoogbegaafdenafdeling bestaat uit 4 groepen op een eigen locatie. De leerlingen krijg de instructie in de klas en werken veel op de leerpleinen in de school. Het onderwijsprogramma is gericht op vaardigheden die kinderen in deze 21e eeuw nodig hebben. Daarom biedt het team nog meer vakken naast de kernvakken. In de klassen wordt er lesgegeven volgens het DPL model (Doordacht Passend Lesmodel). In het hoogbegaafdenonderwijs is het onderwijsprogramma gericht op het omgaan met de executieve functies. Naast het cognitieve luik is er ook aandacht voor het zijns-luik, daarnaast worden ook vakken als Spaans, wetenschaps- en technieklessen en schaken gegeven door vakleerkrachten.

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

#ExcellentFlexZuid-Holland 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures