Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Den Haag

 • Gepubliceerd op

Op zoek naar een beschikbare groep 7 voor komend schooljaar? Zoek niet verder! Een school in Den Haag zoekt voor het gehele schooljaar een parttime leerkracht groep 7. We vertellen je er graag meer over.

Lesgeven aan groep 7

Van jou wordt verwacht dat je een sterk pedagogisch klimaat weet neer te zetten en voldoende didactische kennis meeneemt. Een flink aantal leerlingen werkt op meer- tot hoogbegaafdniveau, maar er zijn ook leerlingen die op (lager) gemiddeld niveau presteren. Eigenaarschap en aandacht voor de talenten van de leerlingen zijn punten welke jij belangrijk vindt. Aandacht kunnen geven aan het sociale klimaat is ook van belang. Jij neemt deze uitdaging met beide handen aan wetende dat je er niet alleen voor staat. De specialisten in het team staan je graag bij indien je vragen hebt. Je zal je snel thuis voelen en direct opgenomen worden in dit fijne team van onderwijsprofessionals. Jouw werkdagen in groep 7 zijn woensdag en donderdag, een vrijdag erbij is bespreekbaar.  

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Je komt te werken op een kleine gezellige basisschool, een echte buurtschool met ongeveer 220 leerlingen en 20 collega's. In het team zijn ook vakleerkrachten voor gymnastiek, programmeren en muziek jouw collega's. Binnen de school heerst een cultuur van leren van en met elkaar. Het onderwijs is afgestemd op de belevingswereld van de leerlingen en worden de leerlingen medeverantwoordelijk voor het eigen leerproces met veel aandacht voor hun eigen talenten. Er wordt ingezet op een passend en gedifferentieerd onderwijsaanbod en thematisch onderwijs voor de wereldoriënterende en creatieve vakken. Vanaf groep 1 staat er wekelijk Engels op het programma. 

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

#ExcellentFlexZuid-Holland 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures