Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Vlaardingen

 • Gepubliceerd op

Ben je vanaf het nieuwe schooljaar op donderdag en vrijdag beschikbaar voor een leuke groep 6 in Vlaardingen? Lees dan verder!

Lesgeven aan groep 6

Je vindt het erg leuk om les te geven aan groep 6 en hebt hier, door stage of werk, al enige ervaring mee. Als leerkracht van groep 6 begrijp je de leerlingen en kan je goed in hen verplaatsen. Door het aanbieden van verschillende werkvormen daag je leerlingen uit! Je biedt deze groep een omgeving waarin iedere leerling zich maximaal kan ontwikkelen. De leerlingen van groep 6 en jouw duo collega wachten met smart op jouw komst! Je start vanaf de zomervakantie op donderdag en vrijdag.

Is dit niet helemaal jouw droombaan? Spreekt bijvoorbeeld groep 3 of groep 8 je meer aan? Neem contact op met Miranda (miranda.brussee@excellentflex.nl) dan bespreken we de mogelijkheden op deze school.

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Hier ga je werken

Dit christelijke kindcentrum in Vlaardingen kent een gemêleerde populatie. Ze bieden een volledig integraal aanbod voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Wat deze school onderscheidt van andere scholen is dat zij een accent leggen op zelfredzaamheid, verbinding maken met anderen en je eigen valkuilen kennen en mee leren omgaan. Ze organiseren een uitgebreid aanbod naast de 'normale' vakken als rekenen en taal. Zo leren de leerlingen om hun mening te onderbouwen, welke voorbeeldrol ze hebben, heeft de school een uitgebreid aanbod van sport/spel en creatieve vakken in het naschools aanbod en brengen ze kinderen in contact met de natuur op hun fantastische groene speelplein. Samen met je collega leerkrachten sta je elke dag voor de leerlingen klaar! 

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures