Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Den Haag

 • Gepubliceerd op

Ben jij zo'n echte middenbouwleerkracht die er samen met de leerlingen van groep 5 een bijzonder en leerzaam jaar van wil maken? Vanaf het nieuwe schooljaar mag je aan de slag in Den Haag. We vertellen je er graag meer over!

Jouw werkweek in groep 5

Je wil graag het nieuwe schooljaar beginnen samen met de 24 leerlingen van groep 5. Eigenaarschap en aandacht voor de talenten van de leerlingen zijn punten die jij belangrijk vindt. Je zal je snel thuis voelen en direct opgenomen worden in dit fijne team van onderwijsprofessionals. De specialisten in het team staan je graag bij indien je vragen hebt. Je bent het gehele schooljaar de leerkracht voor deze groep leerlingen vanaf 19 augustus van maandag tot en met donderdag. Minder dagen beschikbaar? We bekijken graag de mogelijkheden! 

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Je komt te werken op een kleine gezellige basisschool, een echte buurtschool met ongeveer 220 leerlingen en 20 collega's. In het team zijn ook vakleerkrachten voor gymnastiek, programmeren en muziek jouw collega's. Binnen de school heerst een cultuur van leren van en met elkaar. Het onderwijs is afgestemd op de belevingswereld van de leerlingen en worden de leerlingen medeverantwoordelijk voor het eigen leerproces met veel aandacht voor hun eigen talenten. Er wordt ingezet op een passend en gedifferentieerd onderwijsaanbod en thematisch onderwijs voor de wereldoriënterende en creatieve vakken. Vanaf groep 1 staat er wekelijk Engels op het programma. 

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

#ExcellentFlexZuid-Holland 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures