Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Giessen-Oudekerk

 • Gepubliceerd op

Zie jij jezelf als de positieve leerkracht die binnenkort met deze bovenbouwunit op een kleine dorpsschool in de Alblasserwaard op de donderdag en vrijdag tot de zomervakantie samen met de 23 leerlingen gaat knallen?

Werken in de bovenbouwunit

Een soortgelijke werkplek zal je niet snel op een andere school vinden. Jij komt op donderdag en vrijdag te werken in de bovenbouwunit die bestaat uit groep 5/6/7/8 met 23 leerlingen. Jouw duo collega is ook op de donderdagochtend (en mogelijk nog een dag) op school aanwezig waardoor jullie momenten dubbel staan voor de groep. Ondanks dat jij een groot organisatietalent bent, is het toch wel fijn samen de leerlingen dat beetje extra te kunnen bieden. Deze leerlingen zijn niet anders gewend en kunnen geweldig goed zelfstandig werken. Maar vanzelfsprekend hebben ze ook instructie nodig. Geregeld kan je de lessen clusteren. Zo mooi om te zien hoe de leerlingen elkaar aanvullen en van elkaar leren in deze setting. Jij draait je handen hier niet voor om en gaat het liefst morgen hier al kennismaken, want de start is in overleg en bij voorkeur zo snel mogelijk. 

Dit hebben we jou te bieden:

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school:

Deze leuke, kleinschalige dorpsschool biedt onderwijs aan ongeveer 45 leerlingen en is een groene school met veel oog voor dier en natuur. Binnen de school ligt de focus op goed klassenmanagement en organisatie. Want om met plezier in een van de twee units te werken, moet je een aardig organisatietalent zijn. Het team bestaat uit 3 leerkrachten, een onderwijsassistent en een leerkrachtondersteuner. Daarnaast is er nog een kwaliteitscoördinator en een directeur. Ze werken intensief samen en de lijnen zijn zeer kort. Ben jij nieuwsgierig geworden hoe een werkdag er hier uitziet? Kom gerust een keer langs!

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem voor vragen contact op met Maaike. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures