Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Vlaardingen

 • Gepubliceerd op

Als leerkracht zet je graag je wekker voor deze groep 3 in Vlaardingen. Is deze groep het komend schooljaar jouw groep voor 2 dagen per week?

Lesgeven aan groep 3

Jij bent dynamisch, vrolijk en je staat met passie voor de klas. De leerlingen van groep 3 weet jij een gevarieerd en betekenisvol aanbod te bieden, waarbij je jouw kennis van coöperatieve werkvormen en ervaring heel goed kunt gebruiken. Je weet hoe je de leerlingen van deze leeftijd kan inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Ben jij de juf of meester op dinsdag en woensdag?

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Hier ga je werken

Dit christelijke kindcentrum in Vlaardingen kent een gemêleerde populatie. Ze bieden een volledig integraal aanbod voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Wat deze school onderscheidt van andere scholen is dat zij een accent leggen op zelfredzaamheid, verbinding maken met anderen en je eigen valkuilen kennen en mee leren omgaan. Ze organiseren een uitgebreid aanbod naast de 'normale' vakken als rekenen en taal. Zo leren de leerlingen om hun mening te onderbouwen, welke voorbeeldrol ze hebben, heeft de school een uitgebreid aanbod van sport/spel en creatieve vakken in het naschools aanbod en brengen ze kinderen in contact met de natuur op hun fantastische groene speelplein. Samen met je collega leerkrachten sta je elke dag voor de leerlingen klaar! 

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl.

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures