Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Barendrecht

 • Gepubliceerd op

Ben jij de leerkracht die het nieuwe schooljaar parttime beschikbaar is voor een groep 3 in Barendrecht? Wanneer gaan we kennismaken? 

Lesgeven aan groep 3

We zijn voor een basisschool in Barendrecht opzoek naar een leerkracht voor groep 3 om het team in het nieuwe schooljaar compleet te maken! Bij voorkeur zijn jouw werkdagen op donderdag en vrijdag. Je hebt oog voor alle leerlingen en weet ze te motiveren en uit te dagen om net dat stapje verder te gaan. Door jouw duidelijke en gestructureerde aanpak weten de leerlingen waar ze aan toe zijn en voelen ze zich veilig. Als leerkracht weet je als geen ander dat sommige leerlingen even een extra aai over de bol nodig hebben. Die waardering hoef jij niet over na te denken en gaat helemaal vanzelf.  Na en onder schooltijd zijn er de collega's van de andere groepen waar je altijd met je vragen terecht kan. Het is fijn werken op deze grote school met zoveel betrokken collega's. De deur staat voor je open om eens een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Zo weet je zeker dat dit een school is die bij je past. 

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Deze school in Barendrecht is een christelijke basisschool die openstaat voor iedereen. Dagelijks komen bijna 1000 leerlingen naar deze school, verdeeld over drie verschillende locaties. Ze streven ernaar om een goed pedagogisch klimaat te creëren, waarin kinderen zich veilig en gewaardeerd voelen. Dit is belangrijk omdat het een voorwaarde is voor een succesvolle ontwikkeling en om goed te kunnen leren. Door middel van de schoolbrede Rots & Watertraining dragen ze bij aan dit positieve klimaat en zorgen ze ervoor dat pestgedrag wordt verminderd en kinderen zich veilig voelen. Ze willen dat alle leerlingen zich maximaal kunnen ontwikkelen, ongeacht hun mogelijkheden. Daarom biedt het team hoogwaardig onderwijs en passen ze het onderwijs aan op de behoeften van elke leerling.

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures