Terug naar overzicht
 • Plaats

  Schiedam

 • Gepubliceerd op

Niets is leuker dan het nieuwe schooljaar beginnen samen met deze kleuters in groep 1/2 Wil je dat ook? Dat kan fulltime na de zomervakantie op deze school in Schiedam! 

Lesgeven aan groep 1/2

Je bent een echte onderbouw leerkracht. Je stimuleert en motiveert de kleuters in hun ontwikkeling. Je prikkelt hun nieuwsgierigheid door o.a. je diversiteit in het aanbieden van de lessen. Bij de kleuters wordt thematisch, projectmatig gewerkt zonder methodes. Jouw open houding en betrokkenheid zorgt ervoor dat de jongste kleuters zich veilig en op hun plek voelen op de basisschool. Daarnaast bereid je de oudste kleuters voor op de volgende stap naar groep 3.

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

De school

Deze katholieke basisschool staat in Schiedam. Iedereen krijgt hier de mogelijkheden om te groeien en zich verder te ontwikkelen voor de toekomst. De school begint iedere ochtend om 8.30u. De ochtend duurt tot 12.00u. In de middag zijn de lessen van 13.15u tot 15.15u. Op de woensdagmiddag zijn alle groepen vrij.  

Arbeidsvoorwaarden

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 

 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 

 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 

 • Eindejaarsuitkering in december; 

 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 

 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 

 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 

 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het primaire onderwijs, volgt de pabo of hebt aantoonbare relevante ervaring in het onderwijs. Daarnaast kun je een VOG zonder bezwaren overleggen.

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

Sollicitatie formulier

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures