Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Vlaardingen

 • Gepubliceerd op

Help je mee puzzelen? Misschien bent jij het ontbrekende puzzelstuk in de formatiepuzzel op deze basisschool in Vlaardingen.

Lesgeven op deze school

Ben je afgestudeerd leerkracht basisonderwijs of volg je het 3e/4e jaar van de opleiding en ben je op zoek naar mogelijkheden voor komend schooljaar? Op een basisschool in Vlaardingen zijn er verschillende mogelijkheden bespreekbaar. Parttime of fulltime, onder- midden of bovenbouw, wat zijn jouw wensen?

Hier ga je werken!

Op dit open christelijke IKC wordt gewerkt vanuit het gedachtegoed van John Hattie en wordt het leren zichtbaar gemaakt. Er wordt handelingsgericht gewerkt en er wordt ingezoomd op de leerlingen om aan de hand van de kindkenmerken te kijken welke onderwijsbehoeften de betreffende leerling heeft. Het onderwijs wordt daarop aangepast. In de ochtend zitten de kinderen gegroepeerd in hun eigen jaargroep en bestaat het aanbod voornamelijk uit rekenen, taal, spelling, Engels, gymnastiek en begrijpend lezen. In de middagen wordt thematisch gewerkt. Dit is een aanbod dat uit de domeinen aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, verkeer en expressieve vakken is samengesteld. Ze bieden  drie thema’s die vier weken duren. Er wordt lesgegeven volgens het Activerende Directe Instructiemodel, waarbij er aandacht is voor differentiatie om de leerlingen te ondersteunen in hun ontwikkeling. De lessen worden gegeven a.d.v. de SLO doelen, maar werk je liever via de methode dan is dat ook mogelijk. Het team krijgt de kans om zich te specialiseren, waardoor iedereen een waardevolle bijdrage levert in het team. 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Een vaste aanstelling bij de school behoort tot de mogelijkheden; 
 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

#ExcellentFlexZuid-Holland 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures