Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Christelijk

 • Plaats

  Dordrecht

 • Gepubliceerd op

Heb jij nog 2 of 3 dagen in de week vrij en ben jij de energieke gymdocent die opzoek is naar een leuke basisschool in Dordrecht? Dan hebben we een fantastische kans voor jou!

Jouw werkweek

Op deze christelijke basisschool zoeken ze een bevoegd vakleerkracht voor de gymlessen op 2 of 3 dagen per week. Een vaste aanstelling en uitbreiding van de dagen, behoren zeker tot de mogelijkheden. Jij draagt graag bij aan een gezonde leefstijl van de leerlingen en weet echt iedereen enthousiast te maken voor bewegen tijdens jouw lessen. Bij jou in de les zijn de leerlingen volop in beweging, daag je ze uit en geef je ze zelfvertrouwen zodat ze net dat stapje verder durven gaan. Natuurlijk biedt jij naast dit een veilige omgeving en voelen de leerlingen zich door jou gezien.  

De school

Deze fijne christelijke basisschool straalt de levendigheid van de wijk uit! De kleurrijke leerlingenmix op deze school weerspiegelt perfect de vrolijke diversiteit die de buurt te bieden heeft. En raad eens? Dat geldt voor beide superleuke locaties! Op deze school zitten ongeveer 265 leerlingen verdeeld over de twee locaties. Waar op de ene locatie in enkele groepen les wordt gegeven, wordt op de andere locatie aan ongeveer 100 leerlingen in combinatiegroepen lesgegeven. Bij deze school omarmen ze met een grote glimlach de verschillen tussen de leerlingen. Waarom? Omdat die verschillen juist zorgen voor een geweldige sfeer vol respect en begrip. Samen lachen, leren en groeien ze! Wat betreft het onderwijs: ze zorgen voor een gestructureerde aanpak waarbij ze rekening houden met de unieke niveaus en leerstijlen van de leerlingen. En alsof dat nog niet genoeg is, duiken ze volop in de digitale wereld om het leerplezier te vergroten! Van spannende lessen via EDI op tablets tot vrolijk werk op laptops met Snappet, ze maken er een feestje van! Natuurlijk draait het niet alleen om taal, lezen en rekenen. Ze hebben een nieuwsgierige blik op andere ontwikkelingsgebieden gericht, zoals muziek en bewegen. Want ze willen dat ze leerlingen een brede horizon ontdekken terwijl ze vol energie en vreugde leren.  Let's go!

Dit bieden we jou!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem contact op met Maaike (maaike@excellentflex.nl). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures