Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Den Haag

 • Gepubliceerd op

Voor een leuke vrije basisschool in Den Haag zijn we op zoek naar een energieke gymleerkracht. Ben je een (bijna) gediplomeerde gymleerkracht met meer dan genoeg energie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Sporten en bewegen zijn belangrijke ingrediënten voor het welzijn van kinderen. Hoe mooi is het dat jij als (bijna) bevoegde gymleerkracht een bijdrage kan leveren aan het plezier hebben in bewegen? Jouw gymlessen zullen de leukste lesuren worden van de week. Jij vindt het leuk om leerlingen van elke leeftijd les te geven en op een enthousiaste en inspirerende manier te begeleiden. Je start na de zomervakantie, 2 dagen per week en je zal de rest van het schooljaar lesgeven op deze vrije basisschool in Den Haag. Ben je maar een tijdelijke periode beschikbaar, of in het bezit van je MBO sport en bewegen/CIOS diploma de school staat hier ook zeker voor open. Je zal je echt welkom voelen op deze school!

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Het is een kleinschalige, moderne vrije basisschool in Den Haag. De vrijeschool biedt een breed onderwijspakket aan, dat hoofd, hart en handen betrekt in het leren. Op de vrijeschool leer je de leerlingen dat het in het leven om veel meer draait dan rekenen en taal alleen. Naast lezen, schrijven en rekenen leren de kinderen o.a. vreemde talen spreken, bewegen, toneelspelen, schilderen, tekenen en zingen. De kinderen komen vaak buiten en werken in de schooltuin. Je wordt als leerkracht bijgestaan door vakleerkrachten voor Engels, handwerken, houtbewerking en voor euritmie. Er staat een team van collega leerkrachten klaar om je wegwijs te maken en hun kennis met je te delen.

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures