Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering Vast bepaalde tijd

 • Plaats

  Den Haag

 • Gepubliceerd op

Een basisschool in Den Haag zoekt een positieve en taalvaardige leerkracht voor de taalklas (bovenbouw) voor 2 tot 5 dagen per week tot de zomervakantie. Dus ben je (bijna) afgestudeerd en beschikbaar, solliciteer! 

Werken in de taalklas

Het klinkt misschien cliché, maar het is wel waar: jij bent een leerkracht in hart en nieren. Niet-Nederlandse leerlingen de Nederlandse taal aanleren is jou op het lijf geschreven. Je staat elke ochtend met veel zin op om deze 15 leerlingen weer nieuwe dingen aan te leren. De taalklas is bedoeld voor leerlingen van zeven tot en met twaalf jaar, die korter dan twee jaar in Nederland zijn en geen of nauwelijks Nederlands spreken. Je weet van jezelf dat jouw voorkeur toch echt ligt in het NT2 onderwijs. Daarom is deze functie, op een christelijke basisschool in Den Haag, mogelijk jouw droombaan. Samen met de collega's van de andere taalklas (onderbouw), bereid je de thema's voor. Het is fijn dat je altijd bij iemand terecht kan! Het betreft een reguliere formatieplek voor een parttime/fulltime functie. De startdatum is in overleg. Wil jij graag ook na de zomer op deze school blijven, is dat dus zeker een optie. 

Over de school

Deze Christelijke school staat in Den Haag, niet ver van het strand en de haven van Scheveningen. De school heeft een internationale taalklas voor kinderen die net uit het buitenland komen. Naast aandacht voor taal, rekenen en lezen is er veel aandacht voor de creatieve ontwikkeling van de leerlingen. De leerlingen leren hier onder andere vanaf groep 4 een muziekinstrument te bespelen! Twee keer per week worden de gymlessen verzorgd door een gymdocent en wordt er één keer per week muziekles gegeven door een muziekleerkracht. Binnen de school is communicatie tussen school en ouders belangrijk. De school gebruikt hier onder andere een app voor om berichten, uitnodigen en informatie met de ouders te delen en ouders met de leerkrachten. De schooltijden op de school zijn als volgt. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ’s morgens van: 8.25 – 12.00 uur en ’s middags van: 12.55 – 15.00 uur. Op woensdag van 8.25 – 12.15 uur. De groepen 1 t/m 4 hebben op vrijdagmiddag geen school. 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Neem contact op met Maaike (maaike@excellentflex.nl) of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures