Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering Vast bepaalde tijd

 • Plaats

  Den Haag

 • Gepubliceerd op

Ben jij twee tot vijf dagen per week de leerkracht waar deze leerlingen van de instroomgroep in Den Haag op kunnen rekenen?

Lesgeven in groep 1

Je zal starten met 5 tot 10 leerlingen, met tegen de zomer rond de 25 leerlingen. Het betreft een fulltime functie welke ook door twee parttimers ingevuld kan worden. In de onderbouw wordt thematisch gewerkt en krijgt de woordenschat veel aandacht. Jij weet de jongste leerlingen volledig onder te dompelen in een taalrijke omgeving. Samen met de duo collega en de collega's van de parallelgroepen bereid je de thema's en lessen voor. Je hebt oog voor alle leerlingen en weet ze te motiveren en uit te dagen om een stapje verder te gaan. Door jouw duidelijke en gestructureerde aanpak weten de leerlingen waar ze aan toe zijn en voelen ze zich veilig. Je begrijpt dat sommige leerlingen wat extra steun nodig hebben en je biedt hen de nodige waardering zonder erbij na te hoeven denken. Het is vanzelfsprekend voor jou. Het kunnen maken van een verschil voor deze leerlingen, dat is waar je het voor doet!

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

 

Informatie over de school

Op deze fijne christelijke basisschool biedt het team van 30 collega's onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen verdeeld over 10 groepen. Het is een school met veel verschillende culturen. Veel van de kinderen zijn van niet-Nederlandse afkomst. Taal is dan ook een belangrijk onderwerp op deze school. Naast de reguliere lessen gaat de leerlingen 6 uur per week langer naar school. Tijdens deze extra uren krijgen de leerlingen les in o.a. ICT, drama, natuur en techniek, dans etc. Deze uren zijn verdeelt over de dag. Om dit mogelijk te maken hebben ze een continu rooster. De leerlingen starten om 8:30 en zijn op school tot 15:30. Op woensdag tot 13:00. Tijdens de pauze eten de leerlingen met de leerkracht in de groep. In de groepen 1 t/m 4 zijn er Ipads beschikbaar ter ondersteuning van de lessen. Vanaf groep 5 heeft iedere leerling een eigen chromebook waar ook de lessen op worden verwerkt. Daarna spelen de leerlingen buiten onder begeleiding van het buitensport team.  

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Maaike via maaike@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!  

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures