Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Speciaal onderwijs

 • Plaats

  Rijswijk

 • Gepubliceerd op

De 11 leerlingen uit groep 7 met TOS van deze cluster 2 school in Rijswijk zoeken voor 2 tot 5 dagen een juf of meester tijdens het verlof van hun leerkracht vanaf januari tot de zomervakantie. Ben jij bekend met TOS en begrijp jij deze leerlingen als geen ander of wil je hier graag meer over te weten komen, bespreken we je graag deze kans met jou. 

Lesgeven aan de leerlingen met TOS uit groep 7

Leerlingen met een taalontwikkelingstoornis zijn voor jouw geen onbekenden. Jij hebt een grote passie voor deze leerlingen en weet hoe je de groep van maximaal 11 leerlingen kunt voorzien van goed onderwijs op 4 niveaus in de klas. De leraarondersteuners en onderwijsassistenten zijn ook voor jouw groep beschikbaar om te ondersteunen waar nodig. Deze leerlingen hebben grote moeite met vertellen of het begrijpen van taal. Je merkt bijvoorbeeld dat ze weinig praten, opdrachten niet begrijpen of het lastig vinden om hun emoties te verwoorden. Je kijkt per kind naar de onderwijsbehoefte. Hierdoor ga je nooit op de automatische piloot en blijf je jezelf ontwikkelen, waarbij je ook veel leert van jouw collega’s: met collega-leerkrachten, logopedisten, intern begeleiders en andere specialisten sta je als één team om het kind heen. Iedere collega heeft hart voor de leerlingen denkt graag met jou mee.
Kennis van TOS is geen must: Als jij de nieuwsgierigheid hebt om deze leerlingen te willen begrijpen, zijn er hier volop mogelijkheden voor ondersteuning. Jouw werkweek is bij voorkeur fulltime, maar parttime is ook bespreekbaar. 

Informatie over school

Op deze cluster 2 school in Rijswijk is iedereen welkom. Het is een school met twee doelgroepen; leerlingen met een taalontwikkeling stoornis (TOS) en slechthorende (SH) leerlingen. Voor de doelgroep TOS biedt de school speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar met auditieve en/of communicatieve beperkingen: een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en een IQ hoger dan 70. Bij sommige leerlingen is sprake van bijkomende problematiek, bijvoorbeeld een stoornis in het autistisch spectrum, echter de communicatieproblematiek is primair. Er is veel aandacht aan het vergroten van de taalvaardigheid en het versterken van de communicatie. Dit doen ze door programma's als 'Met Woorden In de Weer' en 'LOGO3000' in te zetten. (de groepen bestaan uit gemiddeld veertien leerlingen)  Logopedische inzet is een onmisbare ondersteuning in het onderwijs op deze school. Het team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers met een grote verscheidenheid aan functies. Een affiniteit met gebarentaal, in ieder geval met helder communiceren is een pre.

Dit bieden we jou!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem contact op met Maaike (maaike@excellentflex.nl). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures