Excellentflex pagina inhoud

Werken tijdens je studie? Dat kan via onze flexpool!

Werken tijdens je studie? Dat kan via onze flexpool!

Ervaring op doen in de praktijk, met kinderen omgaan, je netwerk vergroten en geld verdienen… En dat allemaal tijdens je studie. Dat is toch ideaal? Bij ons kun je tijdens je derde en vierde jaar PABO, met een propedeuse op zak, als onderwijsassistent aan de slag in onze flexpool. 

En dat kent deze voordelen… 

1. Je past de geleerde stof meteen toe in de praktijk
Heel leuk en aardig, al die theorieën en lesstof uit je boek: maar het is natuurlijk het fijnst als je dit naast de stages meteen betaald kan toepassen in de praktijk!

2. Je doet veel en afwisselende ervaringen op
Zo leer je veel verschillende scholen kennen en kan je ontdekken wat jouw favoriete type school is.

3. Je werkt alleen wanneer het jou uitkomt
Je hebt weken dat je het als student wat rustiger hebt, maar je hebt ook weken dat je tentamenstress hebt! Gelukkig kan jij zelf je uren indelen en werk je alleen wanneer het jou uitkomt. Heel flexibel!

4. Je vergroot je eigen netwerk
Door op verschillende scholen te gaan werken, leer je ook veel nieuwe mensen kennen. Directeuren, IB'ers, juffen, meesters… Handig als je in de toekomst wilt solliciteren bij je favoriete school!

5. Na het invallen ben je sneller klaar, je bent alleen bezig met lesgebonden taken
Na het werk nog even aan je studie zitten, is dan heel goed mogelijk.

6. Je verdient geld naast je studie
Het studentenleven kan best duur zijn… Hoe leuk is het dan als je een baan hebt waar je én geld verdient én bezig kan zijn met je passie?

7. Je hebt zekerheid op werk en eventueel een vaste baan na je studie 
De flexpool is een mooie springplank om, bij gebleken geschiktheid, na het afronden van je studie door te stromen naar een langdurige opdracht. Misschien wel bij die ene school waar jij het enorm naar je zin hebt gehad!

ExcellentFlex Onderwijs biedt het meeste werk in het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs; detachering, payroll, werving en selectie maar ook in een flexpool. Benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK