Excellentflex pagina inhoud

Vacatures in het onderwijs: de toppers van deze week 

Vacatures in het onderwijs: de toppers van deze week 

Voor één dag in de week of juist voor vijf dagen, voor een korte invalklus of een lange detachering… Bij ExcellentFlex Onderwijs bepaal je zelf hoelang je wilt werken, op wat voor soort school je lesgeeft en waar je lesgeeft. Om je een beetje te helpen bij jouw keuze, hebben wij de toppers van deze week geselecteerd!

Zit er iets leuks voor jou bij?

Regio Noord-Holland en Utrecht  

Miranda, Pamela en Rianne zoeken altijd zorgvuldig de leukste vacatures uit! 

Regio Rotterdam en Drechtsteden 

Maaike en Marija hebben drie hele leuke vacatures voor jou in de omgeving van Rotterdam:

Regio Haaglanden en Het Westland

Zoek jij werk in regio Haaglanden/Het Westland? Dan heeft Stefan genoeg leuke vacatures:  

Regio Zwolle 

Woon jij in regio Zwolle? Dan zijn deze vacatures zeker het kijken waard… 

Regio Noord-Brabant en Zeeland

Regiomanager Jeroen is met veel plezier van start gegaan in Noord-Brabant en Zeeland! Wil je meer weten over deze regio en de mogelijkheden? Klik dan hier of stuur Jeroen een mail via jeroen@excellentflex.nl. 

Klik hier voor een overzicht van alle vacatures!

Excellentie Programma 

Ben jij leergierig, wil jij jezelf blijven ontwikkelen in het onderwijs én wil je tegelijkertijd werken en zo praktijkervaring opdoen? Dan is het Excellentie Programma echt iets voor jou!
Dit programma is een tweejarig post HBO opleidingsprogramma met tweejarig contract en werkgarantie voor minimaal vier dagen per week.

Lerarenopleiding 

Trekt het onderwijs jou en zie jij een baan als juf of meester zitten, maar weerhouden persoonlijke omstandigheden (tijdsinvestering, kosten, juiste begeleiding, je gezin) jou ervan om een lerarenopleiding te volgen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou… Wij bieden je de mogelijkheid om je pabo diploma via ExcellentFlex Onderwijs te behalen!
In samenwerking met Hogeschool InHolland biedt ExcellentFlex Onderwijs kandidaten die al een HBO opleiding of een onderwijs gerelateerde MBO4 opleiding hebben gevolgd, deze kans.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK