Excellentflex pagina inhoud

Tip: leuke zomeropdracht voor je nieuwe klas

Tip: leuke zomeropdracht voor je nieuwe klas

Weet je al welke groep je volgend jaar (tijdelijk) gaat lesgeven en wil je meteen op een leuke manier de eerste lesdag beginnen? Bedenk dan een leuke opdracht die je in de zomer door je toekomstige leerlingen kan laten maken. Interactie en veel plezier tijdens de eerste les gegarandeerd!

Dit leuke idee zagen wij op Facebook voorbij komen…  

Zomerse ballonnenopdracht

Koop een x aantal ballonnen en maak telkens een nog niet opgeblazen ballon vast aan een klein stuk papier. Op het papier schrijf of plak je een (getypte) tekst waar de opdracht op staat. De zomerse opdracht is dat kinderen op een leuk moment in de zomervakantie een leuke foto maken met de opgeblazen ballon. De foto wordt vervolgens voor het einde van de schoolvakantie opgestuurd naar jou, zodat jij de eerste les kan praten over de momenten die op de foto's staan! Hoe dat er ongeveer uitziet? Wij hebben een voorbeeld gemaakt die je als klad kunt gebruiken.

Tip: leuke zomeropdracht voor je nieuwe klas

Bron: Facebook

ExcellentFlex Onderwijs biedt het meeste werk in het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs; detachering, payroll, werving en selectie maar ook in een flexpool. Benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier.   

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK