Excellentflex pagina inhoud

Pabo-studenten in Brabant en Zeeland opgelet!

Pabo-studenten in Brabant en Zeeland opgelet!

ExcellentFlex Onderwijs is op zoek naar studenten aan de pabo die naast hun studie ook graag in de praktijk ervaring op willen doen. Het echte vak leer je vooral wanneer je meters maakt in de praktijk!

Invallen tijdens je studie

Invalwerk kent een hoop voordelen. Zeker als je nog studeert en twijfelt welke groep of welke school het beste bij je past. Door invalwerk bij ExcellentFlex…

  • … pas je de geleerde stof meteen toe in de praktijk;
  • … doe je veel en afwisselende ervaringen op;
  • … verbreed je je kennis door gratis workshops en trainingen;
  • … werk je alleen wanneer het jou uitkomt;
  • … vergroot je je eigen netwerk;
  • … verdien je geld naast je studie;
  • … heb je zekerheid op werk en eventueel een vaste baan na je studie;
  • … heb je niet te maken met een x aantal contracten per school; 
  • … word je gekoppeld aan de school en groep die het beste bij je past.

Na een intakegesprek gaan wij op zoek naar een school die bij je past en houden wij rekening met de wensen die jij hebt. Je kunt aangeven hoeveel dagdelen je in de week je beschikbaar bent, waardoor je dit kunt combineren met je studie of ander werk. Dat is heel flexibel!   

ExcellentFlex Onderwijs

Sinds 10 jaar hebben wij contact met ruim 100 besturen binnen het primair onderwijs. Omdat wij onderwijs ademen, ruiken en proeven, weten wij als geen ander wat er op een school speelt. Geen één school is dezelfde, net als leerkrachten! Wil je meer weten over ExcellentFlex Onderwijs? Neem dan eens een kijkje op onze website! 

Contact

Wil je graag via ExcellentFlex aan de slag of heb je vragen? Meld je dan aan voor een intake! Je bent altijd van harte welkom op ons mooie en gezellige kantoor in Den Haag, maar misschien is het wel makkelijker om dit op locatie te doen bij jou in de buurt. Regiomanager Jeroen Terpstra komt graag met je in contact via jeroen@excellentflex.nl of 06 8311 9448.

Check ook onze twee Facebookpagina's:
Facebook ExcellentFlex Onderwijs Noord-Brabant en Zeeland
Facebook ExcellentFlex Onderwijs B.V. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK