Excellentflex pagina inhoud

Nationale Onderwijs Tentoonstelling: dit kun je allemaal doen!

Nationale Onderwijs Tentoonstelling: dit kun je allemaal doen!

Dinsdag 22 januari tot en met zaterdag 26 januari is het weer zover: dan vindt de Nationale Onderwijs Tentoonstelling plaats in de Jaarbeurs in Utrecht! Dit jaar staat ExcellentFlex Onderwijs ook met een stand op dit event. Maar wat is de NOT eigenlijk? En wat kan jij hier bijvoorbeeld als leerkracht of pedagogisch medewerker allemaal doen?

Wij leggen het je uit!

Nationale Onderwijs Tentoonstelling

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (vaak ook NOT genoemd) is een event voor onderwijzend personeel in Nederland. Met het thema ‘De sleutel voor beter onderwijs’ focust de NOT zich op de Kinderopvang, het Primair & Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Beroepsonderwijs. Tijdens deze vijf dagen staat heel het event dus in het teken van onderwijs. Eén ding is zeker: je zult je niet snel gaan vervelen op dit event!

Wat kun je allemaal doen?

Ontmoeten, netwerken en inspireren: dat zijn de drie kernwoorden die de NOT typeren. Je kunt nieuwe ideeën opdoen, de nieuwste materialen binnen jouw branche bekijken, deelnemen aan workshops en de allernieuwste innovaties bewonderen tijdens demonstraties. Dat niet alleen: je kunt ook kennis opdoen tijdens lezingen en netwerken bij verschillende stands. Op diverse pleinen en straten ontdek je verschillende thema’s, waar je uiteraard ook weer nieuwe dingen leert. Het hele programma vind je hier

Kom jij ook gezellig langs?

Dit jaar staat ExcellentFlex voor het eerst op de NOT met een eigen stand! Wij willen jou graag ontmoeten of, als je al via ons werkt, gezellig bijpraten. Ook kun je bij ons terecht voor een leuke winactie én kun je het totale aanbod van ExcellentFlex ontdekken! Kom gezellig langs bij stand A089. 

Je kunt gratis naar de NOT door je hier te registreren.

Bron/beeld: NOT 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK