Excellentflex pagina inhoud

Muziektip: speel ‘Hallo allemaal’ op een boomwhacker!

De Luizenmoeder is een regelrechte hit. Afgelopen zondag keken 3,5 miljoen mensen naar de avonturen van luizenmoeder Hannah, juf Ank en basisschool De Klimop. Nu er is aangekondigd dat er een tweede seizoen komt, is het hoog tijd om jezelf te verdiepen in deze leuke serie…

… met - je leest het goed -  boomwhackers!

Hallo allemaal!
De Luizenmoeder is het gesprek van de dag. Bij je collega’s, in de klas, thuis, op verjaardagen: overal hoor je ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!’. Hoe leuk is het om hierop in te spelen door het lied samen met je klas te zingen, onder begeleiding van een boomwhacker? Dit kleurrijke instrument is eenvoudig te bespelen en geeft een gezellig geluid. Leuk om de dag mee te beginnen met je klas of om één muziekles eraan te wijden (om het vervolgens niet meer te willen horen…) Meester Marius heeft op zijn YouTube kanaal een fijne instructie geplaatst hoe je de boomwacker kan gebruiken voor het toffe liedje. 

Carnavalsversie
Wist je dat André van Duin een leuke carnavalskraker heeft gemaakt op ‘Hallo allemaal?’ Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een les voor óf tijdens carnaval!

Kijk jij al naar De Luizenmoeder

Bron: Youtube Muziek Met Meester Marius / Youtube DWDD 

ExcellentFlex Onderwijs biedt het meeste werk in het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs; detachering, payroll, werving en selectie maar ook in een flexpool. Benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK