Excellentflex pagina inhoud

6 leuke leerkrachten om online te volgen  

6 leuke leerkrachten om online te volgen  

Speur jij ook altijd heel Facebook af naar leuke, handige ideeën voor in de klas of naar ervaringen van andere leerkrachten? Dan zijn deze zes juffen en meesters héél fijn om te volgen! Via hun website en/of social mediakanalen delen ze handige tips & tricks én laten ze zien hoe zij in bepaalde situaties in de klas handelen.  

Volg jij ze al?  

Leuke leerkrachten om online te volgen:

1. Meester Dennis
Ben jij enorm toekomstgericht en houd je van innovatie in de klas? Dan ben je bij meester Dennis aan het juiste adres. Deze leerkracht is een voorstander van digitale lessen en biedt op zijn website handige, digitale tools aan. Wanneer je hem volgt op social media en via zijn website, ben je continu up-to-date over zijn timers, digitale spelletjes en handige kloktips! 

2. Juf Janneke
Alleen al als je op de website van juf Janneke komt, begin je te stralen door de vrolijke handjes op je scherm. Op haar website vind je handige lesideeën, schoolonderwerpen, leuke thema’s en boeken. Heel fijn als je even geen inspiratie hebt en op zoek bent naar een origineel thema met een leuke twist.

3. Meester Sander  
Kleutermeester Sander is meester in hart en nieren en laat dit met vol enthousiasme in zijn blog zien. Door zijn passie voor het onderwijs is hij bij veel juffen en meesters daarom enorm bekend. Sander neemt je mee in zijn werk met kleuters, introduceert handige apps en deelt tips over hoe jij je kennis nog meer kan vergroten. Leerzaam en herkenbaar tegelijkertijd! 

4. Juf Femke
Een hoop informatie, eigen ervaringen, wijze leermomenten en handige tips: zo kun je de website van juf Femke omschrijven. De voormalig montessori-juf weet op een leuke manier haar leven te omschrijven en dat leven is onwijs herkenbaar. Zeker een kijkje waard! 

5. Meester Mark
Zin om tijdens deze drukke dagen heel hard te lachen? Dan ben je bij 'meester' Mark aan het juiste adres. Mark laat op Twitter pérfect zien hoe grappig het onderwijzen van kinderen is. Met rake en hilarische voorbeelden laat de schrijver zien hoe geniaal leerlingen soms kunnen zijn. Wedden dat jij niet meer kunt stoppen met lachen?

6. Juf Debbie 
Wanneer jij meer interesse hebt in actualiteit en ervaringen, is juf Debbie een aanrader. Debbie verzamelt geen spellen of lesmethodes, maar gaat juist dieper in op het onderwijs. Zo deelt ze haar eigen ervaringen en schrijft ze over actueel nieuws en ontwikkelingen in het onderwijs. Verfrissend om het onderwijs op deze manier te zien! 

Bron: Juf en Meester  

ExcellentFlex Onderwijs biedt het meeste werk in het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs; detachering, payroll, werving en selectie maar ook in een flexpool. Benieuwd naar onze vacatures?  Klik dan hier

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK