Excellentflex pagina inhoud

Handig: kinderen online opdrachten geven en laten oefenen!  

Hebben jouw kinderen in de klas hun weektaak af of hebben een aantal leerlingen moeite met bepaalde vakken en wil je ze nog iets meer laten oefenen? Dan heeft ExcellentFlex Onderwijs een leuke en handige tip voor je!

Op de website jmonline.nl kunnen kinderen zelfstandig opdrachten maken en zo oefeningen doen. De opdrachten worden vanzelf nagekeken. Scheelt weer tijd! 

Op niveau gemaakt  

Handige rekensommen, oefeningen op het gebied van begrijpend lezen en fijne taalopdrachten. Op de website van Juf Milou wordt voor alle groepen van de basisschool oefeningen aangeboden. Deze oefeningen zijn op het niveau gemaakt van de groep waarin het kind zitzodat een leerling niet verveeld raakt doordat hij of zij te makkelijke of te moeilijke opdrachten maakt. Aan elke groep is gedacht en de opdrachten zijn eenvoudig op een tablet of op een website te maken. Heel fijn: de antwoorden worden vanzelf nagekeken! Dat scheelt jou weer heel veel werk.  

Extra opdrachten 

Via de website kan jij als leerkracht inloggen en in de gaten houden hoe de kinderen hun werk hebben gedaan. Zo kan jij ze bijsturen en eventueel nog wat extra opdrachten meegeven om te maken. Dit kan met de optie ‘huiswerk’, waarbij je met een gratis lerarenaccount kan zien welke opdrachten je kinderen kunnen maken, of deze gemaakt zijn en hoe deze zijn gemaakt. Je leerlingen kunnen ook inloggen met een account om stickers te verdienen. Zo wordt het oefenen een stuk leuker!  

Benieuwd naar de website? Klik dan op deze link! 

Van welke websites maak jij gebruik om kinderen online te laten oefenen?  

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK