Excellentflex pagina inhoud

7 voordelen van werken in onze flexpool

7 voordelen van werken in onze flexpool

Je bepaalt zelf wanneer je werkt en je ziet veel nieuwe gezichten voorbij komen… Werken via onze flexpool is héél leuk! Benieuwd wat het nóg leuker maakt? Check dan snel deze voordelen!

1. Na het lesgeven ben je sneller klaar 

Stapels met nakijkwerk? In de meeste gevallen niet… Een hoop vergaderingen bijwonen die soms tot laat duren? Nee! En ook géén ouders die je mailbox vol maken met zorgen, vragen en klachten. Als flexwerker ben je maar voor één of enkele dagen op een school. Dit betekent dat je alle lasten die je normaal gesproken zou ervaren, niet hebt. Natuurlijk kan je na schooltijd een ouder verwachten die zijn of haar hart wil luchten of heb je nog een ruzie tussen twee leerlingen die uitgepraat moet worden, maar over het algemeen doe jij sneller na schooltijd de deur achter je dicht. Lekker! 

2. Onze scholen matchen jouw voorkeuren 

Wanneer je in onze flexpool zit, kom je op veel verschillende scholen terecht. ExcellentFlex zorgt ervoor dat die scholen matchen bij jouw voorkeuren. Wil je dolgraag een keer naar een openbare school? Dan kan dat. Wil je naar een binnenstadschool? Geen probleem. Je komt nooit op een school terecht die niet bij jou past. Daarnaast sta je niet elke dag voor dezelfde groep. Op maandag werk je op een dorpsschool met groep achters die beginnen te puberen, op de dinsdag sta je voor een multiculturele groep vier in het hartje van de stad. Dit zorgt ervoor dat je werk een uitdaging blijft en vol met nieuwe verrassingen zit, mits je dat ook wilt. 

3. Jij bepaalt zelf wanneer je werkt 

Wil je een week maar twee dagen werken omdat je een lang weekend weg gaat? Dat kan. Niks is zo flexibel als de flexpool van ExcellentFlex. Jij geeft aan wanneer je kan werken en mag zelf bepalen of je op een vacature ingaat. Er is altijd werk, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Bij ExcellentFlex vul je je beschikbaarheid in via een app, waardoor de planning weet wanneer je beschikbaar bent. Ook wordt er gekeken naar jouw intakegesprek. Zo heb je geen last van overbodige telefoontjes en krijg je alleen werk waar je de voorkeur aan hebt gegeven! 

4. Veel nieuwe gezichten 

Gisteren ontmoette je nog leerlingen als Tom, Fatima en Vera, vandaag leer je Liam, Daisy en Souad kennen. En dat niet alleen: je komt tijdens het invalwerk ook nog eens nieuwe leerkrachten tegen, met wie je jouw ervaringen kan delen en kan netwerken. Saai is je werk dus absoluut niet, door de vele nieuwe gezichten die je elke dag weer ziet. (Oké, soms zeg je drie keer ‘Anne’ tegen Merel en haal je leerlingen heel snel door elkaar, maar daar leer je al snel trucjes voor om dit te verleren). 

5. Je doet veel en afwisselende ervaring op 

Wanneer je nog niet precies weet op wat voor soort school je wilt werken of je weet niet zeker of je voorkeur bij groep vijf of bij groep acht ligt, kan je met de flexpool een kijkje in verschillende keukens nemen. Zo kan je op zoek gaan naar datgene wat je écht leuk vindt en kan je misschien wel gedetacheerd worden bij je favoriete basisschool waar je als flexwerker aan de slag bent gegaan. Dat niet alleen: je doet ook ervaring op met verschillende lesstijlen en je leert om te gaan met verschillende type kinderen. 

6. Het is persoonlijk 

Wat ExcellentFlex nog leuker maakt aan een flexpool, is dat het enorm persoonlijk is. Zit je ergens mee? Dan is er altijd wel iemand die je kan helpen. Via de app Clevergig heb je contact met onze planners, die er alles aan doen om jouw wensen te vervullen en de juiste match met een school te maken. Ook in het weekend staan ze paraat om jou te helpen.  Is er iets aan de hand? Dan kan je altijd terecht bij jouw toegewezen regiomanager of recruiter. Dit persoonlijke contact zorgt voor een vertrouwde basis en zorgt ervoor dat je je nergens druk om hoeft te maken.

7. Het is goed te combineren met ander werk of een studie 

Sta je niet meer voor de klas, maar kriebelt het wel om naast je baan toch nog wat ervaring op te doen? Of studeer je en wil je kijken wat voor scholen er allemaal zijn? Door de flexpool is dat heel makkelijk te combineren. Als student kan je naast het studeren ook een aantal dagen ervaring op doen op verschillende scholen en kom je erachter op wat voor soort school en in welke groep jouw passies liggen. Door jouw parttime baan te combineren met lesgeven blijf je ervaring op doen. 

Welke voordelen ervaar jij aan een flexpool? 

ExcellentFlex biedt het meeste werk in het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs, de kinderopvang en de zorg; detachering, payroll, werving en selectie maar ook in een flexpool. Benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier.   

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK