Excellentflex pagina inhoud

5 tips voor een fijn intakegesprek bij ExcellentFlex

5 tips voor een fijn intakegesprek bij ExcellentFlex

Wanneer je via ExcellentFlex Onderwijs wilt gaan werken in de flexpool of via een detachering, ga je eerst in gesprek met één van onze recruiters of regiomanagers. Met deze tips wordt dit gesprek een groot succes!

1. Let goed op je CV   

Wanneer jij via ons wilt gaan werken, is het belangrijk dat je nauwkeurig je CV controleert. Een spelfout is menselijk, maar een reeks met spelfouten geeft geen goede indruk!

2. Een eerste indruk is heel belangrijk  

Naast een verzorgd CV is je uitstraling ook heel belangrijk. Wij willen graag leerkrachten voor de klas die representatief zijn. Trek dus voor het gesprek een outfit aan, die jij ook in de klas aan zou kunnen doen.  

3. Wees open en eerlijk  

ExcellentFlex Onderwijs wil je helpen aan een leuke baan en wil je daarom heel goed leren kennen. Wees daarom zo open en eerlijk mogelijk op de vragen van onze recruiter of regiomanager. Op deze manier weet hij of zij wie jij bent, waar jij soms mee vastloopt en helpt hij/zij jou aan een geschikte groep en de juiste match met een school.  

4. Weet wat je wilt en bereid je goed voor  

Jij wilt graag via ExcellentFlex Onderwijs werken. Tijdens het gesprek wordt dan ook aan jou gevraagd wat jouw kwaliteiten zijn, welke groepen of type scholen jij fijn vindt en wat jij in bepaalde situaties als leerkracht zou doen. Bereid je dus goed voor, zodat je tijdens het gesprek sterk in je schoenen staat.  

5. Geniet van het gesprek 

Ben je zenuwachtig voor het gesprek? Dat hoeft echt niet! Onze recruiters en regiomanagers zijn enorm nieuwsgierig naar jou en je kwaliteiten en vinden het maar al te fijn om jou aan een leuke baan te helpen. Zie dit gesprek niet als een vervelend ‘moetje’, maar als een nieuwe, leuke ervaring! 

ExcellentFlex Onderwijs biedt het meeste werk in het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs; detachering, payroll, werving en selectie maar ook een flexpool. Benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier.     

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK