Excellentflex pagina inhoud

5 leuke Vaderdagcadeaus om te maken met je klas

5 leuke Vaderdagcadeaus om te maken met je klas

Heb je geen idee wat je moet maken met je groep voor Vaderdag? Laat je dan inspireren door deze tips!  

1. 'Niet storen, ik kijk voetbal!'

Voetbal kijken met een biertje: echt iets voor vaders. Leuk om hier op in te spelen! Zo kun je heel simpel een deurhanger maken met de tekst 'Niet storen, ik kijk voetbal!'. Fijn voor vaders wanneer ze zich écht willen focussen op de oh, zo belangrijke wedstrijd… Hoe je dat doet? Dat lees je hier. Daarnaast kan je ook heel leuk een (bier)flesje versieren. Staat gezelliger op tafel én is leuk om te geven! Je leest hier hoe je dit maakt.   

2. Een gepersonaliseerde parkeerschijf  

De meeste vaders rijden auto: leuk om ze iets te geven waar ze dagelijks mee in aanraking komen en ook praktisch kunnen gebruiken. Heel eenvoudig en snel om te maken, een leuke bezigheid om te doen en een leuk cadeau voor iedere vader! Kinderen kunnen zelf bepalen hoe ze de parkeerschijf maken. Zo kunnen ze een leuke auto maken die aanwijst hoe laat de auto stil staat. Wat je nodig hebt voor deze parkeerschijf, lees je hier.

3. De klassieke stropdas 

Oud, maar goud: de stropdas! Leuk om te krijgen, te dragen of op te hangen. Een eigen gepersonaliseerde stropdas, waar kinderen hun leukste herinnering met hun vader op af kunnen beelden. Iets meer werk om te maken, maar wel een enorm leuk cadeau die bewaard kan blijven als fijne herinnering voor later. 

4. Handige hulp bij het opladen van de telefoon  

Vaders en telefoons: een combinatie die niet meer weg te denken is. Door zelf een telefoonhouder te maken, kunnen vaders hun telefoon heel makkelijk opladen, dichtbij het stopcontact. Het is even een middag knutselen, maar het is een heel creatief en origineel cadeau… Zo maak je de houder en zie je hoe deze eruit ziet.

5. Superheldkaart  

Op zoek naar een last minute kunstwerkje? Maak dan een echte superheldkaart! Veel kinderen zien hun vaders als een held, toch? Dan kunnen ze het via de kaart laten zien aan hun superpapa. Het is een keer wat anders dan een standaard kaartje! Je maakt het zo!

Wat maak jij met je klas voor Vaderdag?

Bron: Knutselidee.nl 

ExcellentFlex Onderwijs biedt het meeste werk in het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs; detachering, payroll, werving en selectie maar ook in een flexpool. Benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier.   

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK