Excellentflex pagina inhoud

10x dit zal een leerkracht nóóit zeggen

10x dit zal een leerkracht nóóit zeggen

Op een normale lesdag praat jij als leerkracht voluit om je leerlingen zoveel mogelijk bij te leren. Ook al ben je aan het eind van de week enorm schor, een aantal dingen zal jij nóóit zeggen…

Punt 1 en punt 3, bijvoorbeeld!

10 dingen die een leerkracht nooit zal zeggen: 

1. Een nieuwe leerling in de klas, een moeilijke toets plus een nieuwe stagiaire die voor het eerst op dezelfde dag komt meelopen? Geen probleem, de klas en jijzelf kunnen dat prima aan!

2. Net als die paar extra kinderen uit een andere klas, die je, op de fiets, mee kunt nemen naar de gymlocatie. Jij kan onderweg tenslotte prima alle stuntelende, drukke kinderen in de gaten houden…

3. 10-minutengesprekken in de avond vind jij het allerleukst. Zeker als ze langer duren dan de gebruikelijke 10 minuten!

4. Volle neuzen, spuug, een hoop gehoest… Geen probleem als je kind zich niet zo lekker voelt. Stuur ze gerust naar school!

5. Wat een rustige, voorspelbare week was het…

6. Au, mijn koffie/thee is nog iets te heet!

7. Natuurlijk mag je als ouder na de les nog een uur lang discussiëren over of jouw kind wel of geen straf heeft verdiend. Ik doe tenslotte ook maar iets en mijn nakijkwerk heeft niet zoveel haast.

8. Wat zou ik mij vervelen als er minder kinderen in mijn klas zouden zitten, ik geen groepsplannen hoefde te maken en geen studiedagen had!

9. Vakantie, werken tot 15.15 uur, weekenden… Helemaal niks voor mij. Dat heb ik helemaal niet nodig!   

10. Wat ze in het nieuws allemaal over mijn werk zeggen… Daar klopt geen barst van!

ExcellentFlex Onderwijs biedt het meeste werk in het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs; detachering, payroll, werving en selectie maar ook in een flexpool. Benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier.    

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK