Kandidaten

Via ExcellentFlex kun je op diverse manieren werken bij een van onze opdrachtgevers in het basisonderwijs, de kinderopvang of zorg en welzijn. Wij leggen de mogelijkheden in het kort uit. Welke vorm jij ook kiest, wij begeleiden jou naar de fijnste baan.

Flexpool

Wil je heel flexibel zonder binding werken op diverse locaties? Wil jij vandaag verrast worden waar je morgen weer aan de slag gaat? Hou je van het avontuur in het werk? Of wil je graag zelf bepalen waar en wanneer je (wel of niet) werkt? Dan is werken via onze flexpool iets voor jou. Je installeert de plannings-app, waarop de flexpooldiensten verschijnen die voldoen aan jouw wensen. Dat kan een dienst zijn van een paar uur en ook een dienst van een paar dagen. Lijkt de aangeboden dienst jou leuk? Dan druk je op accepteren. Daarna ontvang je van onze afdeling planning de bevestiging en allerhande informatie over de dienst en de klant. Gaaf toch?

Detachering

Veel van onze klanten zoeken een kanjer voor wat langere tijd. Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof, extra tijdelijk werk, een nieuw project etc. Dus als jij het leuk vindt om voor bepaalde tijd op eenzelfde locatie werkzaamheden te verrichten is gedetacheerd worden de oplossing. Je voelt je wat meer een interne collega, maar je bent er toch tijdelijk en vrij om te gaan. Detachering is een beetje vastigheid in flexibiliteit.

Vaste betrekking

Niks flexibiliteit, gewoon in vaste dienst bij een klant. Als dat is wat jij zoekt, zoeken wij superhard mee. Het komt met grote regelmaat voor dat onze klanten een collega voor vast zoeken. Of dat je tijdens de detachering de kans krijgt bij de klant om in vaste dienst te treden. Een vaste baan volledig afstemmen op jouw wensen, daar zijn wij keigoed in.

Zzp’ers

Ook als zzp’er kun je via ExcellentFlex aan de slag. Wij zorgen voor de bemiddeling, administratie, facturatie, debiteurenbeheer en de zekerheid dat je je omzet ontvangt. Op deze manier vergroten wij voor jou de voordelen van zzp'er zijn en beperken we de nadelen tot een minimum. Via onze superslimme app heb jij toegang tot alle diensten op diverse locaties en bij mooie opdrachtgevers. Je kiest eenvoudig waar, wanneer en hoe vaak je werkt. De facturatie regelen wij. Wekelijks maken wij je omzet over, zodat je nooit op je geld hoeft te wachten. Werk jij in het onderwijs? Dan bepaal jij jouw eigen uurtarief. Wij zullen je hierover wel adviseren, want onze klanten zijn niet bereid om knotsgekke uurtarieven te betalen. Voor de Kinderopvang werken wij met vaste uurtarieven. Bij Zorg en Welzijn is dit wisselend. Op jouw uurtarief houden wij niets in. Jouw uurtarief betalen we jou gewoon. We hebben wel een paar dingen van je nodig, zoals een uittreksel van de KvK. Dat vertellen wij je allemaal tijdens het intakegesprek.

 

Excellent, voor jou

Een kok kan omschrijven hoe lekker een gerecht smaakt en ruikt. Maar zelf proeven en ruiken, daar gaat het om. Wij kunnen communiceren dat jij alle aandacht krijgt. Dat wij oprecht geïnteresseerd zijn en ons uiterste best doen om een baan te zoeken volledig afgestemd op jouw wensen. En dat wij jou persoonlijk begeleiden en helpen bijvoorbeeld met coaching en trainingen. Dat wij jouw talenten willen benutten en verrijken. Als schermtekst staat het leuk, maar klopt het ook? Dan zeggen wij: Neem contact met ons op en het avontuur begint meteen.
Je zult er geen spijt van hebben.

Hallo-Hallo

We gooien jou niet in het diepe of laten je doelloos rondzwemmen. Maar persoonlijke aandacht en in contact zijn met elkaar van begin tot einde.

WYWIWYG

What you wish is what you get. Dus bij ons geen flutbaantjes waar je niet op zit te wachten. 

Gratis leren

Wij bieden een mooi pakket aan trainingen en workshops. Als je in loondienst via ons werkt, zijn ze allemaal gratis te volgen.


"Ze zijn lekker down to earth, eerlijk en oprecht in je geïnteresseerd."

Bart de Leeuw Groepsleerkracht 

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close