Het laatste nieuws

Wanneer je in de kinderopvang werkt, maak je een hoop mooie dingen mee. Eerlijk, hoe leuk is het om pedagogisch medewerker te zijn? Toch hoor je nog vaak gekke opmerkingen van anderen over je baan… Die niet kloppen.
KinderopvangNieuws
Het is officieel lente! Dat betekent dat Pasen ook voor de deur staat. Wil jij als leerkracht of pedagogisch medewerker iets leuks doen met de groep, maar weet je niet precies wat? Kijk dan eens naar onderstaande ideeën.
BasisonderwijsKinderopvangNieuws
Wanneer je in het onderwijs, de kinderopvang of de zorg werkt, zijn je dagen nooit saai. Er gebeurt altijd wel wat. Soms zijn die dagen zo druk en hectisch, dat je je erna niet goed kunt ontspannen. Geen zorgen, wij geven je 5 tips hoe je jezelf in een relaxmodus kan zetten!
BasisonderwijsKinderopvangNieuwsZorg en welzijn
Juffen, meesters en onderwijsassistenten maken altijd wel wat mee tijdens het werk. Is het niet het horen van een hilarische opmerking van een leerling, dan zijn het wel de (rare) momenten die tijdens een vergadering of oudergesprek voorkomen. Hoewel je uiteraard in de meeste situaties beleefd moet blijven, spoken er vaak een hoop gedachten rond in je hoofd die je toch maar niet hardop uitspreekt.   
BasisonderwijsNieuws
Werken in de zorg is heel mooi en dankbaar. Toch kan het zijn dat je, door bijvoorbeeld de hoge werkdruk en de coronacrisis, je werk zwaar(der) begint te vinden. Wij vinden het maar al te belangrijk dat jij je werk leuk blijft vinden en geven je hiervoor tips!
NieuwsZorg en welzijn
In het onderwijs, de kinderopvang en zorg en welzijn is het lastig tot onmogelijk om thuis te werken en dat is in deze coronatijd ingewikkeld. Vind je het steeds moeilijker worden om veilig afstand te houden? Wij geven 3 (simpele) tips.
BasisonderwijsKinderopvangNieuwsZorg en welzijn
De waardering van kinderen, jezelf blijven ontwikkelen en enorm creatief bezig zijn... Het zijn van een leerkracht of pedagogisch medewerker is maar al te leuk!  
BasisonderwijsKinderopvang
Leerkrachten en pedagogisch medewerkers zijn er dol op: voorleesboeken met goede teksten en prachtige illustraties. Onderstaande boeken zijn populair en worden vaak door leerkrachten en pm'ers voorgelezen. Lees jij er ook uit voor?  
BasisonderwijsKinderopvang
Ben jij aan het twijfelen tussen flexibel en vast werk? Of wil je graag gedetacheerd worden? Via ExcellentFlex kan je zowel flexibel als vast werken in de zorg, de kinderopvang en/of het onderwijs. Deze quiz geeft meer duidelijkheid over welk type werk het beste bij jou past!
BasisonderwijsKinderopvangZorg en welzijn
Wanneer je je PABO diploma op zak hebt, begint het échte werkende leven; je bent officieel leerkracht! Hoewel je al wel veel (stage)ervaring hebt binnen het onderwijs, kunnen de eerste weken als officiële juf of meester tóch nog even wennen zijn…  
Basisonderwijs
Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close