Het laatste nieuws

Kerst, voor iedereen de gezelligste tijd van het jaar. Dus ook voor jouw patiënt! Jij als zorgmedewerker kunt ervoor zorgen dat ook zij een onvergetelijke Kerst ervaren. Juist nu is het belangrijk om een warme en liefdevolle sfeer te creëren. Misschien is het wel de laatste Kerst voor jou patiënt. Met de volgend 5 tips breng je de Kerstvreugde in huis bij je patiënt.
Zorg en welzijn
Het sinterklaasgedicht van 2023, voor al het onderwijspersoneel! 
Basisonderwijs
Het sinterklaasgedicht van 2023, voor alle zorgprofessionals!
Zorg en welzijn
Het sinterklaasgedicht van 2023, voor alle pedagogisch medewerkers!
Kinderopvang
Sinterklaas is weer in het land! Wat een spannende tijd vol met kriebels. Kunnen jouw kinderen in de klas ook niet wachten tot 5 december? Pak de knutselspullen uit de kast en laat ze met deze 3 sinterklaas decoraties nog meer voorpret beleven. Zo kunnen ze wegwerpbordjes gebruiken om Regenboogpietje tot leven te brengen. Maar ze kunnen ook een eierdoos omtoveren tot de pakjesboot van Sint. Lees hieronder met welke creatieve tips je de sinterklaastijd nog levendiger kunt maken.
BasisonderwijsKinderopvang
Sta jij open voor een nieuwe uitdaging maar kijk je op tegen het solliciteren? Lees dan snel deze tips, want deze zorgen ervoor dat jij het sollicitatieproces een stuk soepeler doorloopt. Lukt het jou om de werkgever te overtuigen?
BasisonderwijsKinderopvangNieuwsOntwikkelingenZorg en welzijn
Je kunt er niet omheen, de herfst is weer in volle gang. In elke hoek van de tuin, op elke tegel van de stoep en in elke put van de goot zie je ze liggen; herfstbladeren! De een nog mooier dan de ander. Samen met de kinderen kun je veel plezier beleven aan deze gekleurde herfstverschijningen. Zo zijn er interessante creaties van te maken en kun je de kinderen een speciaal gevoel laten ervaren. Lees hieronder wat jij allemaal kunt doen om de kinderopvang om te toveren tot een heus herfstspektakel.
Kinderopvang
Heb jij als verzorgende ooit ervaring gehad met een persoon die aan dementie lijdt? Waarschijnlijk zelfs meerdere keren! Daarbij heb je vast ondervonden dat dementie bij ieder persoon anders verloopt. Maar hoe ga je daar dan juist op in? Om jou houvast te bieden bij het omgaan met ouderen die lijden aan dementie, zijn hieronder een aantal tips op een rij gezet. 
NieuwsOntwikkelingenZorg en welzijn
Je hebt niet één, niet twee, maar misschien wel dertig leerlingen in de klas en die wil je stuk voor stuk leren kennen!
BasisonderwijsOntwikkelingen
De zomervakantie is alweer bijna afgelopen. Heb jij ook zo genoten van een welverdiende vakantie? Altijd spannend om te starten met een nieuwe groep na de vakantie, daarom geven wij 5 tips om het schooljaar goed van start te gaan!
BasisonderwijsNieuws
Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close