HBO lerarenopleiding

Heb je een MBO4 onderwijs gerelateerde of een HBO/WO opleiding gevolgd, dan kan je zelfs bij ons zelfs een lerarenopleiding volgen! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Christianne van Alphen

HBO lerarenopleiding voor MBO4-, HBO- en WO kandidaten

Trekt het onderwijs jou en zie jij een baan als juf of meester zitten, maar weerhouden persoonlijke omstandigheden (tijdsinvestering, kosten, juiste begeleiding, je gezin) jou ervan om een lerarenopleiding te volgen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou… Wij bieden je de mogelijkheid om je pabo diploma via ExcellentFlex Onderwijs te behalen! 

In samenwerking met Hogeschool InHolland biedt ExcellentFlex Onderwijs, kandidaten die al een HBO/WO opleiding hebben afgerond (die niet in het domein onderwijs/zorg valt) én relevante ervaring hebben in het op professionele wijze werken met kinderen, deze verkorte deeltijd pabo. Dit betekent dat er veel thuisstudie bij komt kijken. Wij verwachten dan ook veel van jouw eigen planvaardigheden, doorzettingsvermogen, inzet en discipline. Ook kandidaten die al een onderwijs gerelateerde MBO4 opleiding hebben afgerond kunnen deelnemen aan ons PABO traject. Dit traject bieden we aan in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland waarbij er gekozen kan worden uit diverse locaties van Hogeschool InHolland (Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Rotterdam).  

ExcellentFlex ondersteunt je in streven middels een intensieve, persoonlijke begeleiding op het gebied van de studie én je ontwikkeling in de praktijk. Hoe lang jij uiteindelijk over de studie doet ligt uiteraard voor het grootste deel bij jezelf, maar jouw streven moet in eerste instantie natuurlijk ook op 2 a 3 jaar liggen.

Klik hier voor meer informatie over ons instroomtraject en hier voor ons zij-instroomtraject

Enkele quotes van deelnemers:

Selena Noslin: "Je krijgt veel begeleiding bij je opleiding, 1 op 1 gesprekken. Het is een intensief maar haalbaar traject. Heel goed traject, bieden veel trainingen en begeleiding aan, veel ruimte voor studenten, heel fijn."

Saskia Born: ExcellentFlex heeft mij geholpen met functioneren op de werkvloer en in de studie duidelijke afspraken / doelstellingen te maken en hierin te ondersteunen om in mijn eigen doelstelling te kunnen afstuderen. Mooi dat je ontzorgt wordt op gebied van het vinden van een werk-/stageplek.

Dagmar Tulner: “Het is heel fijn om in de chaos van de pabo een constante vinger aan de pols te hebben, een extra back-up, met iemand kunnen sparren. De stok achter de deur die EF biedt met trainingen, begeleiding, lesobservaties, etc. Je weet waar je op moet letten in officiële momenten doordat dit al ondervangen wordt in de structurele begeleidingsmomenten. Feedback fijn om gericht te krijgen maar er wordt ook breder gekeken. Vertrouwen meegekregen.”

Kim Steenvoorden: “Je hoeft er zelf niet meer achteraan te gaan. Er wordt voor je geregeld dat je werk en stage hebt. Verzekerd van salaris en werk. Er wordt echt met je meegedacht. Als je behoefte hebt aan een gesprek of extra begeleiding dan wordt dat geboden. Er wordt rekening gehouden met wensen/mogelijkheden/voorkeuren. Hart voor de zaak. Persoonlijke en betrokken organisatie.”

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close