Onze mogelijkheden

Lijkt het je leuk om via ExcellentFlex in het onderwijs, de kinderopvang of zorg & welzijn te werken? Wij bieden jou de mogelijkheid om voor een langere tijd op een toffe locatie te gaan werken. Geïnteresseerd? Lees snel verder of maak gebruik van de open inschrijving!

Flexpool, detacheringen en vaste functies

Bij ExcellentFlex werk je in een flexpool, word je gedetacheerd of krijg je een vaste functie. Wanneer je in onze flexpool zit, bepaal jij via de app 'Clevergig’ zelf wanneer je kan en wilt werken. Bij een detachering vervul je voor een langere periode een functie. Ons leuke team aan planners, regiomanagers en recruiters zorgt ervoor dat jij op de plek terecht komt die goed bij jou past. Wil je meer weten over deze diensten? Klik op het tabblad ‘Flexpool' en 'Detacheringen & vaste functies’.

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Selecteer jouw vakgebied, regio en eventueel het aantal uren en check regelmatig je e-mail.

ZZP

Ook als zzp’er kun je via ExcellentFlex aan de slag. Wij zorgen voor de bemiddeling, administratie, facturatie, debiteurenbeheer en de zekerheid dat je je omzet ontvangt. Op deze manier vergroten wij voor jou de voordelen van zzp'er zijn en beperken we de nadelen tot een minimum. Via onze superslimme app heb jij toegang tot alle diensten op diverse locaties en bij mooie opdrachtgevers. Je kiest eenvoudig waar, wanneer en hoe vaak je werkt. De facturatie regelen wij. Wekelijks maken wij je omzet over, zodat je nooit op je geld hoeft te wachten. Werk jij in het onderwijs? Dan bepaal jij jouw eigen uurtarief. Wij zullen je hierover wel adviseren, want onze klanten zijn niet bereid om knotsgekke uurtarieven te betalen. Voor de Kinderopvang werken wij met vaste uurtarieven. Bij Zorg en Welzijn is dit wisselend. Op jouw uurtarief houden wij niets in. Jouw uurtarief betalen we jou gewoon. We hebben wel een paar dingen van je nodig, zoals een uittreksel van de KvK. Dat vertellen wij je allemaal tijdens het intakegesprek.

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Selecteer jouw vakgebied, regio en eventueel het aantal uren en check regelmatig je e-mail.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden arbeidsvoorwaarden aan conform de CAO. Jij verdient dus bij ons hetzelfde salaris dat collega’s in vaste dienst ook verdienen. Afhankelijk van de wensen van klanten is een eventuele eindejaarsuitkering ook mogelijk. De reiskostenvergoeding is ook minimaal conform CAO. Voor ZZP'ers is dit natuurlijk niet van toepassing. Hier wordt gewerkt met een tarief per uur dat inclusief reiskosten is. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op


Excellent, voor jou

Een kok kan omschrijven hoe lekker een gerecht smaakt en ruikt. Maar zelf proeven en ruiken, daar gaat het om. Wij kunnen communiceren dat jij alle aandacht krijgt. Dat wij oprecht geïnteresseerd zijn en ons uiterste best doen om een baan te zoeken volledig afgestemd op jouw wensen. En dat wij jou persoonlijk begeleiden en helpen bijvoorbeeld met coaching en trainingen. Dat wij jouw talenten willen benutten en verrijken. Als schermtekst staat het leuk, maar klopt het ook? Dan zeggen wij: Neem contact met ons op en het avontuur begint meteen.
Je zult er geen spijt van hebben.

Hallo-Hallo

We gooien jou niet in het diepe of laten je doelloos rondzwemmen. Maar persoonlijke aandacht en in contact zijn met elkaar van begin tot einde.

WYWIWYG

What you wish is what you get. Dus bij ons geen flutbaantjes waar je niet op zit te wachten. 

Gratis leren

Wij bieden een mooi pakket aan trainingen en workshops. Als je in loondienst via ons werkt, zijn ze allemaal gratis te volgen.


Het laatste nieuws, geselecteerd voor jou.

De vrolijkste, waardevolste en interessantste nieuwsberichten voor jou geselecteerd en gemaakt.


Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?


Snel een invalkracht nodig?

Snel, heel snel of supersnel op zoek naar een goede invalkracht? Maak gebruik van onze flexpool dienstverlening. Wij hebben toppers gereed voor het onderwijs, kinderopvang en de zorg en welzijn. Gewoon even bellen met onze afdeling planning op 0704447104. Wil je een kijkje nemen bij onze afdeling flexpool? Kijk dan hier ons filmpje.


Leuk kennis te maken!

Wil je weten wie de ExcellentFlexers zijn? Wij maken het graag persoonlijker door ons met een stukje tekst en foto voor te stellen. Aangenaam!

Leer ons kennen

Jur Kosterbok

Directeur

Anneke van Woudenberg

Personeels-, verzuim- en administratiemedewerker

Esther Kort-Otten

Recruiter Zorg en Welzijn

Hanneke Hulst - van der Burg

Planner flexpool

Ilona Wróbel

Personeels- en salarisadministratiemedewerker

Maaike Kerkhoff

Regiomanager Zuid-Holland

Maran de Vroom

Business Manager Kinderopvang

Miranda Brussee

Recruiter Rotterdam en omstreken

Miranda van der Klooster

Regiomanager Noord-Holland, Utrecht en tijdelijk Overijssel en Flevoland

Pamela Moonen

Regiomanager Noord-Holland en Utrecht

Robin Koch

Planner flexpool

Rosalie van der Kroft

Senior manager

Sabine Falco

Directeur

Tamara Wierenga-van Hal

Manager afdeling planning

Lise Lochtenbergh
Regiomanager Kinderopvang
Linsey Rijgersberg
Recruiter
Jalila Seegers
Recruiter Kinderopvang
Danique van Loon

Recruiter Zorg en Welzijn

Hannah Nur

Recruiter Kinderopvang

Amber van Rijn

Recruiter Kinderopvang

Danïella Feller

Recruiter Zorg en Welzijn


Onze klanten

Met trots en passie werken wij voor de volgende bedrijven:


In 5 stappen jouw droombaan

Ons sollicitatieproces is makkelijk en grondig tegelijk. Een baan volledig afstemmen op jouw wensen, dat is onze passie, daar zijn wij goed in.

Je solliciteert!

Nadat wij jouw (open) sollicitatie hebben ontvangen, lezen wij jouw motivatie en CV aandachtig door en kijken naar jouw opleiding en werkervaring.

Tijd voor koffie

Wij willen jou graag beter leren kennen en een goed beeld krijgen van jouw wensen, ervaringen en competenties.

Je wordt voorgesteld
Als je enthousiast bent over de functie en wij vinden jou super goed passen, dan overhandigen wij jouw CV plus een kort verslag aan de klant. 
Persoonlijk gesprek bij de klant

Als de klant voldoende positief is word je uitgenodigd voor een gesprek. Wij helpen je die goed voor te bereiden. Dit is jouw kans, maak er een succes van.

Lucky you of toch niet?

Zowel jij als de klant zijn enthousiast en je gaat aan de slag.
Of was jij of de klant minder enthousiast? 
Niet getreurd, wij hebben nog meer mooie functies vacant.

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close