ZZP'ers

Onze ervaring met ZZP’ers zijn niets dan positief. Onze ZZP’ers zijn serieus, betrouwbaar, hardwerkend en betrokken. Net als het team van ExcellentFlex.

ZZP'ers zijn de toppers van nu

Na een uitgebreide intake, referentie-check en administratieve dossiervorming zijn onze professionele kandidaten klaar om voor jou ingezet te worden. Wij ondersteunen de zzp’ers maximaal waar het gaat om urenadministratie en facturatie. De kans dat er iets mis gaat is uiterst minimaal. De zzp’ers die wij inzetten zijn via ExcellentFlex verzekerd tegen bedrijfsaansprakelijkheidsrisico’s. Daarnaast verzoeken wij zzp'ers om zelf een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Reden genoeg om te kiezen voor een van onze zzp’ers.

Contact

Zoek je een professionele invalkracht in de kinderopvang? Neem direct contact met ons op via één van onze regiomanagers Lise: 06-82567994.

Zoek je een zorg professional? Neem dan contact op met onze Senior manager Rosalie: 06-11955705.

Samenwerken met ExcellentFlex betekent ademruimte, tijd en geldbesparing als het gaat om slimme oplossingen bij een tekort aan gediplomeerd personeel in de kinderopvang of zorg en welzijn!

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close