Excellentflex pagina inhoud

Excellentie Programma

In 2 jaar tijd worden leerkrachten via ExcellentFlex kosteloos opgeleid tot leerkracht LB/LC

Excellentie Programma

De samenwerking tussen ExcellentFlex Onderwijs en C-LiON is beklonken en het contract voor een duurzame en inhoudelijk kwalitatief hoogstaande opleiding is getekend. ExcellentFlex Onderwijs gaat vanaf september 2017 in samenwerking met C-LiON leerkrachten opleiden tot Excellente Leerkracht 21ste eeuw met een gecertificeerd Post HBO register opleiding tot leerkracht LB/LC.

Vanaf 2017/2018 krijgen leerkrachten de mogelijkheid om via ExcellentFlex Onderwijs gratis een Post HBO register opleiding leerkracht LB/LC te volgen en hiermee een Excellente Leerkracht 21ste eeuw te worden. Na 2 jaar ontvangt de leerkracht bij een positief verloop het diploma waarmee ze kunnen aantonen te beschikken over de benodigde competenties die vastgesteld zijn voor een leerkracht LB/LC. Gediplomeerden kunnen géén aanspraak maken op een functieschaal LB/LC.

ExcellentFlex Onderwijs biedt dit 2-jarig programma aan om leerkrachten verder te laten professionaliseren en op deze wijze bij te dragen aan de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs. Dit programma vormt een mooie wisselwerking tussen theorie en praktijk. Als detacheerder heeft ExcellentFlex Onderwijs een zeer divers werkaanbod waardoor zij deze professionaliseringsslag uit de theorie kan koppelen aan de praktijk met ruime aandacht voor kennis, vaardigheden en competenties.

Voor meer informatie:
excellentie@excellentflex.nl
06 31 95 31 96

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK