Excellentflex pagina inhoud

Mobiliteitsondersteuning | Ons NetWerk(t)

ExcellentFlex Onderwijs creëert met de dienstverlening ‘Ons NetWerk(t)’ mobiliteit binnen en buiten het primair onderwijs. Onze aanpak bestaat uit het bevorderen van en ondersteuning bieden aan mobiliteit door gebruik te maken van beproefde methoden, aanpak en aandacht. Belangrijk bij het slagen van een mobiliteitstraject is gebruik te maken van ons netwerk, zowel binnen als buiten het primair onderwijs.

Wat is ‘Ons NetWerk(t)’?

‘Ons NetWerk(t)’ is een manier om mobiliteit te realiseren met als doel, medewerkers breed en flexibel inzetbaar te houden en ze ook persoonlijke ontwikkeling te bieden. Een medewerker die niet lekker in het vel zit, of anderszins niet matcht, kost uw organisatie vele malen meer dan een mobiliteitstraject. ExcellentFlex Onderwijs kan u helpen om uw medewerkers te bewegen naar een andere werkomgeving, waar met nieuwe passie en plezier gewerkt gaat worden. Mobiliteit binnen het primair onderwijs kunnen wij ook verzorgen door de inzet van ons netwerk van meer dan 500 basisscholen vallend onder 80 stichtingen. Dit noemen wij doorlenen, ook wel collegiaal inlenen en uitlenen of extern mobiliseren. En Ons NetWerk(t)!

Contact?

Heeft u een medewerker die voor mobiliteit in aanmerking komt? Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de werkwijze of heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via uw contactpersoon bij ExcellentFlex Onderwijs of telefonisch via 070 444 71 04.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK