Excellentflex pagina inhoud

Kinderopvang

Onze diensten in de kinderopvang.

Flexpool en detachering

Heeft u behoefte aan een vast gezicht voor een bepaalde tijd, maar wilt u deze pedagogisch medewerker geen dienstbetrekking aanbieden? Dan bent u bij ExcellentFlex kinderopvang aan het juiste adres.  Wij zorgen ervoor dat er direct of op korte termijn een pedagogisch medewerker inzetbaar is. Onze kandidaten zijn gescreend, hebben ervaring en zijn in het bezit van een geldig VOG en registratie. U wordt minimaal belast met de zorg voor personeel en bent direct geholpen met een tijdelijke oplossing.

Werving en selectie

Kunt u hulp gebruiken bij het werven en selecteren van een kandidaat voor uw vacante functie? ExcellentFlex Kinderopvang biedt u deze mogelijkheid. Dit kan direct zijn of eerst via een proefperiode. Uw wens wordt op maat gemaakt en wij luisteren goed naar welk type pedagogisch medewerker het beste past bij uw type opvang en de collega’s op de locatie. 

Payroll dienstverlening

U wilt meer gebruik maken van tijdelijke contracten maar de strikte regels van het Participatiefonds en de Wet Werk en Zekerheid staan uw wens in de weg. Met onze payroll service kunnen wij uw wens toch vervullen. Doordat de medewerker een contract met ons aangaat, in plaats van direct met uw kinderopvang, vormt deze wetgeving namelijk geen belemmering meer.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK