Flexpool

Ben je opdrachtgever en ben je (met spoed) op zoek naar personeel? Wij helpen graag verder.
De Excellentflex Flexpool is een goedgevulde pool met ervaren leerkrachten, zorgmedewerkers en pedagogisch medewerkers. We zijn actief in (bijna) heel Nederland. Valt er plotseling een medewerker uit of is er op korte termijn een invalkracht nodig? Dan is ExcellentFlex de oplossing!
 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden:
070 4447104
flexpool@excellentflex.nl

Bekijk hieronder hoe onze afdeling Planning samen met onze afdeling Backoffice de machinekamer vormt van ExcellentFlex.

Personeelsplanning

Op de afdeling planning toont zich iedere dag een heus spaghetti schouwspel van ad hoc, last minute over elkaar buitelende hoeveelheid flexpool aanvragen. De dames van de planning laten zich vooral niet van hun stuk brengen en zijn de rust zelve. Ze zorgen voor ordening, verduidelijking, rangschikking, contact, humor en natuurlijk blije kandidaten en klanten. Iedere dag wordt minimaal 80% van alle aanvragen ingevuld. En is een aanvraag echt moeilijk in te vullen? Dan houden wij onze klanten gedurende de dag van onze vorderingen op de hoogte. Wij laten klant of kandidaat nooit onwetend of ongewis.

Contact

Zoek jij een betrouwbare flexpool dienstverlener met serieuze invalmedewerkers? Bel direct! 070 4447104

 

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close