Excellentflex pagina inhoud

Zorg

ExcellentFlex biedt voor bepaalde tijd-, ad hoc inval- en vaste functies ook zorgpersoneel aan. Onze diensten liggen vooral binnen de intramurale en extramurale zorg en richten zich op functies als verpleegkundige en verzorgende IG. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor apothekersassistenten, begeleiders en andere functies (in overleg). Onze focus ligt op functies vanaf schaal FWG 30.

Flexpool

Heeft u een personeelslid dat plots ziek is of op een andere manier ad hoc absent is? Wij kunnen voor u direct vervanging regelen door zorgpersoneel vanuit onze flexpool aan te bieden. Meer informatie vindt u hier.

Detachering

Heeft u behoefte aan zorgpersoneel voor bepaalde tijd, zonder hen een dienstbetrekking aan te hoeven bieden? Dat kan ook via ExcellentFlex. Door middel van detachering stellen wij de juiste kandidaten beschikbaar voor deze tijdelijke periode. Klik hier om meer te lezen over detacheringen.  

Werving en selectie

Wanneer u een kandidaat nodig heeft voor een vacante functie, kunnen wij ons netwerk en bestand aan zorgpersoneel gebruiken om u hiermee te helpen. Hoe dit in zijn werk gaat, leest u hier.

Zzp'ers

Naast flexpooling, detachering en werving en selectie kunt u ook bij ons terecht voor zzp’ers! Klik hier voor meer informatie.

Payroll dienstverlening

Payrollen is via ExcellentFlex ook een optie. Meer informatie vindt u hier.

Zorg

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK