Excellentflex pagina inhoud

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een kandidaat voor uw vacante functie? Heeft u hulp nodig bij het werven en selecteren? Wij kunnen uw helpen.

Heeft u een vacante functie en wilt u dat wij (mee)zoeken? De kans is zeer groot dat wij reeds een geschikte leerkracht basisonderwijs in portefeuille hebben. En als we niemand beschikbaar hebben, dan leidt een combinatie van onze kennis, kunde en expertise, netwerken en eindeloze bevlogenheid ertoe dat wij één of meer geschikte leerkrachten basisonderwijs aan u voorleggen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het onderwijsveld en de meesten van ons hebben een onderwijs werkverleden. Wij spreken uw taal en onze match is gedegen en adequaat. En soms zijn functies zo specialistisch en bijzonder, dat zelfs wij moeite hebben om u te helpen. Dat melden wij dan ook, wel zo eerlijk. Voor onze werving & selectie dienstverlening geldt bovendien, no cure, no pay.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK