Excellentflex pagina inhoud

Diensten in het basisonderwijs

Onze diensten in het (speciaal) primair en speciaal voortgezet onderwijs.

Flexpool

Meldt een leerkracht zich plots ziek of is er sprake van andere vormen van (ad hoc) absentie waarvoor u het liefst per direct vervanging wenst? Dan is onze flexpool dienstverlening precies wat u nodig heeft.

Detachering

Heeft u behoefte aan een goede leerkracht voor bepaalde tijd, maar wilt u deze leerkracht geen dienstbetrekking aanbieden? Wilt u dat ExcellentFlex Onderwijs de kandidaat beschikbaar stelt? Dan is detachering de oplossing voor u.

Werving en selectie

Kunt u hulp gebruiken bij het werven en selecteren van een kandidaat voor uw vacante functie? ExcellentFlex Onderwijs beschikt over een uitgebreid (digitaal) netwerk en bestand met leerkrachten, OOPers en managers en kan u hiermee helpen. 

Payroll dienstverlening

U wilt meer gebruik maken van tijdelijke contracten maar de strikte regels van het Participatiefonds en de Wet Werk en Zekerheid staan uw wens in de weg. Met onze payroll service kunnen wij uw wens toch vervullen. Doordat de medewerker een contract met ons aangaat, in plaats van met (het bestuur van) uw school, vormt deze wetgeving namelijk geen belemmering meer.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK